€462.595,47 από το Συνεργατισμό προς το Ίδρυμα Ραδιομαραθωνίου

€462.595,47 από το Συνεργατισμό προς το Ίδρυμα ΡαδιομαραθωνίουΜε θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του Ραδιομαραθωνίου 2015 και κυρίως στον κόσμο που πρόσφερε από το υστέρημα του, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, Πάμπης Χριστοδουλίδης παρέδωσε σε μία σεμνή τελετή στα γραφεία του Ιδρύματος Ραδιομαραθωνίου,  επιταγή ύψους €462.595,47.προς την Πρόεδρο του Ιδρύματος, Άντρη Αναστασιάδη.

Η κα Αναστασιάδη παραλαμβάνοντας την επιταγή εξέφρασε τα συγχαρητήρια της προς το Συνεργατισμό για τα εξαιρετικά, όπως τα χαρακτήρισε αποτελέσματα της διοργάνωσης του Ραδιομαραθωνίου 2015, τον οποίο ανέλαβε για πρώτη φορά ο Συνεργατισμός. Σημείωσε ότι το Ίδρυμα Ραδιομαραθωνίου αξιολογεί όλα τα αιτήματα των ατόμων που αποτίνονται κοντά του για βοήθεια και προσφέρει τα χρήματα στους δικαιούχους.

Τον Ραδιομαραθώνιο 2015 που σκοπό είχε την   ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα Δικαιώματα Όλων των Παιδιών συνδιοργάνωσαν η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και ο Super FM με κεντρικό σύνθημα «Έχω Δικαίωμα».

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενημέρωση και διαφώτιση πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις  της ελεύθερης Κύπρου ενώ κυκλοφόρησαν  πέντε συλλεκτικές κονκάρδες, με συνθήματα που αφορούσαν τα Δικαιώματα των Παιδιών. Τον Ραδιομαραθώνιο 2015 έντυσε μουσικά το τραγούδι του Γιώργου Χατζηπιερή «Επτά Ποτάμια», το οποίο γράφτηκε ειδικά για αυτό το σκοπό και ερμηνεύουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Δώρος Δημοσθένους.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα