Με έδρα την Κύπρο η διεθνής επέκταση του Alexandrion Group

Με έδρα την Κύπρο η διεθνής επέκταση του Alexandrion Group

 


Της Αγγέλας Κωμοδρόμου

 

Η Alexandrion Group αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό αλκοολούχων ποτών στη Ρουμανία

 

Ο ρουμάνικος κολοσσός παραγωγής αλκοολούχων ποτών Alexandrion Group επέλεξε την Κύπρο ως βάση επέκτασης του σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές.

Η Alexandrion Group αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό αλκοολούχων ποτών στη Ρουμανία και κατέχει ηγετική στην ντόπια και διεθνή αγορά με μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στην περιοχή Ploiesti-Prahova.

Η γκάμα των προϊόντων του Alexandrion Group που παρουσιάστηκε και επίσημα στην κυπριακή αγορά περιλαμβάνει τα προϊόντα Brancoveanu Vinars, Alexandrion Fine, Cavo D’oro, Kreskova, Alexander Vodka, Alexander Gin, Zolmyr, Saber Elyzia, καθώς και άλλα, αφού στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής ανανέωση και ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της.

Στόχος του Alexandrion Group η στρατηγική επέκταση μέσω Κύπρου έτσι ώστε να καταστεί ένας διεθνής παίκτης στη βιομηχανία ποτών, αλλά και η επέκταση της γραμμής παραγωγής σε Βραζιλία και ΗΠΑ.

Τη διανομή των προϊόντων στην Κύπρο έχει αναλάβει η Fereos Fourpoint Distribution Ltd. Περισσότερα στην ιστοσελίδα www.alexandrion.ro/en


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα