Αιγυπτιακή αποστολή στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Αιγυπτιακή αποστολή στη Μαρίνα Αγίας Νάπας 


Το εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις Κύπρου και Αιγύπτου ενισχύει περεταίρω τη συνεργασία των δύο χωρών και ενεργοποιεί δράσεις σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων του εμπορίου, των επενδύσεων και Τουρισμού. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού κάλεσε υψηλόβαθμους τουριστικούς παράγοντες από την Αίγυπτο να επισκεφτούν ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο ανάπτυξης για ολόκληρη την περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου, τη Μαρίνα Αγίας Νάπας, και να ενημερωθούν για την εξέλιξη του.

Η επίσημη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου, με επικεφαλής της αιγυπτιακής αποστολής τον Σύμβουλο του Υπουργού Τουρισμού της Αιγύπτου, Emad Hassan, τον οποίο συνόδευαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ και τουριστικοί πράκτορες της Αιγύπτου.

Τα μέλη της αποστολής υποδέχθηκε ο Σταύρος Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας, ο οποίος τους ξενάγησε στο υπό κατασκευή έργο, περιγράφοντας ενδελεχώς την εξέλιξη των εργασιών.

Ο κ. Καραμοντάνης απευθυνόμενος στην αποστολή, τόνισε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και περηφάνεια παρουσιάζοντας το μεγαλεπήβολο έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, η υλοποίηση του οποίου προχωρεί σε γοργούς ρυθμούς. Όπως εξήγησε, η ιδέα ξεκίνησε από τον πατέρα του, Γεράσιμο Καραμοντάνη, που εμπνεύστηκε τη δημιουργία της μαρίνας στην Αγία Νάπα, και στην πορεία υποστηρίχτηκε δυναμικά από τον Αιγύπτιο επιχειρηματία κ. Naguib Sawiris, ο οποίος είναι και ο μεγαλομέτοχος του έργου και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στη Κύπρο σήμερα. «Εύχομαι να υλοποιηθούν οι στόχοι της νέας Στρατηγικής Τουρισμού και Ανάπτυξης της κυβέρνησης για την περίοδο 2017-2030 και η Κύπρος να ενισχύσει τη θέση της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, δημιουργώντας επενδυτικές ευκαιρίες που θα ελκύσουν επενδυτές και προσωπικότητες όπως ο κ. Sawiris που θα συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται και να δημιουργούν μαζί μας» τόνισε.

 

Μαρίνα Αγίας Νάπας

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρονήσου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας προνοεί την κατασκευή 190 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 29 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου, καθώς και μιας σειράς από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα