Εκπροσώπηση του FICAC στον ΟΗΕ από τον Κωστάκη Λευκαρίτη

Εκπροσώπηση του FICAC στον ΟΗΕ από τον Κωστάκη Λευκαρίτη

 


 


Επικεφαλής αντιπροσωπίας του Παγκόσμιου Προξενικού Σώματος (Federation Internationale des Corps et Associations Consulaires – FICAC) στο Ετήσιο Διεθνές Κογκρέσο της RASIT (Royal Academy of Science International Trust), στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, ήταν ο Κωστάκης Ν. Λευκαρίτης υπό την ιδιότητα του ως αντιπρόεδρος του Διεθνούς αυτού Σώματος.

Τα Κογκρέσο πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2018, και σε αυτό απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών. Το Ετήσιο Κογκρέσο επεξεργάζεται τα δικαιώματα των γυναικών επιστημόνων σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων τους, όπου και μέσω της RASIT προωθούνται προγράμματα για ισότιμη κατανομή ευθυνών και καθηκόντων.

Η πρόεδρος της RASIT, πριγκίπισσα Nisreen El-Hashemite, εξέφρασε την εκτίμησή της μέσω του κ. Λευκαρίτη προς την Κυπριακή Δημοκρατία αλλά και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη για τη στήριξη που δίνει στο έργο της.

Το Παγκόσμιο Προξενικό Σώμα (FICAC) είναι μέλος των Ηνωμένων Εθνών ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση και τυγχάνει καθολικής εκτίμησης και αναγνώρισης.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα