Έκτακτο συνέδριο και πορεία από την ΕΤΥΚ

Έκτακτο συνέδριο και πορεία από την ΕΤΥΚ

 


 


Προκήρυξη έκτακτου Συνεδρίου όπου θα συζητηθούν «οι τρέχουσες εξελίξεις με ιδιαίτερη αναφορά στο γνωστό πρόβλημα των κουρεμένων Ταμείων Προνοίας και την αθέτηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης για αποκατάσταση τους», ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΤΥΚ αναφέρει ακόμη ότι την επόμενη του Συνεδρίου, Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας «για την αθέτηση της υπόσχεσης της Κυβέρνησης».

Η ΕΤΥΚ υπενθυμίζει στα μέλη της ότι «οι επόμενες εκλογές για ανάδειξη του νέου Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι για πολλούς λόγους σημαντικές», υποδεικνύοντας ότι είναι γι’ αυτό είναι υποχρέωση «όλων των συναδέλφων, των οικογενειών και φίλων τους να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα της ψήφου τους, ούτως ώστε η ανάδειξη του νέου Προέδρου να είναι μέσα από μεγάλη συμμετοχή άρα και πιο αντιπροσωπευτική».

Σημειώνει πως «το τι θα ψηφίσει ο κάθε ένας είναι δικό του δικαίωμα και επιλογή, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει μακριά από συναισθηματικές δεσμεύσεις να υπάρξει σωστή αξιολόγηση του κάθε υποψηφίου για τα έργα και όχι για τα λόγια του».

«Επιτέλους πρέπει να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, για να σταματήσουν να μας υποτιμούν και να μας πολεμούν απλώς από εμπάθεια ή ζήλια», προσθέτει η ΕΤΥΚ. Πηγή: ΚΥΠΕ


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα