Η Έλενα Παπαρίζου το κεντρικό πρόσωπο του Bioten

Η Έλενα Παπαρίζου το κεντρικό πρόσωπο του Bioten


 


Το Bioten υπόσχεται σε κάθε γυναίκα που το εμπιστεύεται, ότι η σεζόν αυτή θα είναι γεμάτη περιποίηση, λάμψη και δυναμισμό. Γι αυτό ξεκινάει με μία μεγάλη έκπληξη κι αυτό δεν είναι παρά μόνο η αρχή! Η Έλενα Παπαρίζου, η αγαπημένη σταρ που μας έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες και πρωτιές, γίνεται το κεντρικό πρόσωπο του Bioten και μας προσκαλεί στο πιο εκθαμβωτικό και ξεχωριστό ταξίδι περιποίησης και λάμψης.

Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου, αναζητώντας διαρκώς ευκαιρίες να νιώσει τη φροντίδα που προσφέρει η φύση, αφήνεται στην μοναδική γκάμα προϊόντων Βioten, απολαμβάνοντας την αξεπέραστη εμπειρία περιποίησης, που μόνο το Βioten ξέρει ότι μπορεί να της παρέχει!

Το Βioten, με ambassador την εκρηκτική performer Έλενα Παπαρίζου, δίνει μόνο μία πρώτη γεύση του πιο όμορφου προορισμού ανανέωσης και φροντίδας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ και σε προσκαλεί στον απόλυτο προορισμό ανανέωσης και φροντίδας! Εσύ, είσαι έτοιμη να ακολουθήσεις;

Όλα τα προϊόντα της μάρκας Bioten είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν Paraben, Paraffin και Colorants (χρωστικές).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site www.biotencosmetics.com και την σελίδα μας στο facebook BiotenCyprus.


Comments

comments

Tags: bioten

Σχετικά με τον Συγγραφέα