Εmirates: Στην Κύπρο από το 1994

Εmirates: Στην Κύπρο από το 1994


 


Πρόγευμα ενημέρωσης παρέθεσε σήμερα το πρωί στους εκπροσώπους των ΜΜΕ η αεροπορική εταιρεία Εmirates. Η αεροπορική εταιρεία Εmirates πετά από και προς την Κύπρο από το 1994 και είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που προσφέρει εκτός από Economy class, Business class αλλά και First class εμπειρία στα αεροπλάνα της από την Κύπρο.

«Αυτό που προσφέρει η Εmirates είναι μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρίας για όλους» ανέφερε η  Asma Al Rahma, EK Area Manager Cyprus, κατά τη διάρκεια του προγεύματος.

Ο στόλος της Emirates αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s

Η εταιρεία προσφέρει την ευκαιρία στο επιβατικό κοινό να ταξιδέψει σε πάνω από 150 προορισμούς παγκοσμίως μέσω Ντουμπάι, όπως Χονγκ Κονγκ, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Σανγκάη, το Πεκίνο, τη Σιγκαπούρη το Σίδνεϋ και τη Μελβούρνη.

Mε στόχο να παρέχει ακόμα περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό της Κύπρου, η Emirates προσφέρει πλέον καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, την ευκαιρία για μια απόδραση από τη Λάρνακα στη Νέα Υόρκη, μέσω Αθήνας, αξιοποιώντας ειδικές συμφωνίες που έχουν τεθεί σε εφαρμογή στην εγχώρια αγορά.

Η Emirates, με ένα εντυπωσιακό στόλο που αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s, συνεχίζει να ενθουσιάζει τους επιβάτες όλων των Θέσεων, προσφέροντας μοναδικές ανέσεις και ποιοτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών ψυχαγωγίας εν πτήση, με 2.500 κανάλια και 100% video on demand, μέσα από το βραβευμένο της σύστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.emirates.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα