Ένα χρόνο λειτουργίας γιόρτασε το The Club

Ένα χρόνο λειτουργίας γιόρτασε το The Club

 


 

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, οι Phoenix Leaders γιόρτασαν ένα χρόνο από την ίδρυση του «The Club», της πρώτης ιδιωτικής λέσχης της Κύπρου. Με φόντο το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία, μέλη και φιλοξενούμενοι, συνάντησαν την Valentina Kislaya, Διευθύνουσα Σύμβουλο και ιδρύτρια των Phoenix Leaders, για να γιορτάσουν αυτό το σημαντικό ορόσημο στην ιστορία του «The Club».

Τη χρονιά που πέρασε, το «The Club» καλωσόρισε καινούρια μέλη από διάφορες κυπριακές επιχειρήσεις, τα οποία στοχεύουν να διαμορφώσουν νέα πρότυπα στην Κύπρο. Το «The Club» αποτελεί μια καινούργια ιδέα για την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα, προσφέροντας ένα μοναδικό χώρο για εκδηλώσεις και ένα περιβάλλον που προωθεί το διάλογο μεταξύ ηγετών.

Μιλώντας στους καλεσμένους, η Valentina Kislaya, σημείωσε: «Σαν χθες μου φαίνεται που ανοίξαμε τις πόρτες μας στα πρώτα μας μέλη – τα θαρραλέα αυτά άτομα που εμπιστεύθηκαν εμάς, αλλά και το όραμα μας για τη δημιουργία ενός «σπιτιού» για την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα και ένα χώρο που αγκάλιασε τον 21ο αιώνα, προσφέροντας ένα ευέλικτο τρόπο εργασίας. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι την χρονιά που πέρασε, επιλέξατε το «The Club», για τις εταιρικές εκδηλώσεις σας, ή παρευρεθήκατε στις εκδηλώσεις και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μας».

Η Phoenix Leaders
Η Phoenix Leaders ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2015, από τη Valentina Kislaya. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, σχετικά με την ηγεσία και την κατάρτιση εκτελεστικών στελεχών.

Η Phoenix Leaders προωθεί μια συγκεκριμένη νοοτροπία ανάπτυξης, η οποία αποδέχεται την αλλαγή, ενώ παράλληλα σέβεται την πολιτιστική κληρονομιά. Η ομάδα δουλεύει με υφιστάμενα αλλά και μελλοντικά ηγετικά στελέχη, βοηθώντας τα να επαναξιολογήσουν τον υφιστάμενο τρόπο διοίκησής τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται, έτσι ώστε να καταφέρουν να ευδοκιμήσουν στο ταχύρρυθμο περιβάλλον της εποχής.

H νοοτροπία της εταιρίας στηρίζεται στην πεποίθηση ότι για να καταφέρει ένας σύγχρονος ηγέτης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής, πρέπει να αναπτύσσεται και να ανανεώνεται συνεχώς, έτσι ώστε κάθε φορά, να γίνεται πιο δυνατός και ικανός.

Το The Club
Το «The Club» αποτελεί μια νέα πρόταση για την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα. Προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον που διευκολύνει τον διάλογο μεταξύ ηγετών, ενώ παράλληλα στηρίζει τους επιχειρηματίες του μέλλοντος. Το «The Club» διαφέρει από άλλους χώρους εκδηλώσεων: συνδυάζει ένα σύγχρονο και ευέλικτο χώρο εργασίας, ένα χώρο που προσφέρεται για μικρές εκδηλώσεις και την ευκαιρία για γνωριμίες με ηγετικά στελέχη παγκόσμιας κλάσης. Το «The Club» συνδέει μέλη που εργάζονται σε εδραιωμένες, αλλά και αναδυόμενες τοπικές επιχειρήσεις, προσφέροντας τους ένα σύγχρονο τρόπο επαγγελματικής δικτύωσης και συνεργασίας.