Ενημέρωση από Cyta για προστασία από διαδικτυακές επιθέσεις

Ενημέρωση από Cyta για προστασία από διαδικτυακές επιθέσεις

 


 

Η Cyta, αξιοποιώντας τις υποδομές της, θέτει στη διάθεση των επιχειρήσεων ισχυρά εργαλεία για την προστασία της διαδικτυακής λειτουργίας και επικοινωνίας τους για την αντιμετώπιση διαδικτυακών επιθέσεων.

Οι προτάσεις της Cyta παρουσιάστηκαν σε επιχειρηματικούς πελάτες της στις 7 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η ευρύτερη εικόνα για τις διαδικτυακές επιθέσεις, οι επιπτώσεις στην εικόνα, λειτουργία και οικονομική ευρωστία των επιχειρήσεων, καθώς και τα μέτρα για αντιμετώπιση τέτοιων κακόβουλων περιστατικών.

Όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι διαδικτυακές επιθέσεις αποτελούν όλο και πιο συχνά λόγο για τον οποίο καταρρέουν η λειτουργία  και οι δραστηριότητες μιας επιχείρησης.

Περισσότερο επιρρεπείς είναι επιχειρήσεις ή οργανισμοί, που χάκερς (hackers) επιθυμούν να  πλήξουν για να προκαλέσουν απώλεια των δεδομένων και εσόδων, να ζητήσουν λύτρα και να διαβάλουν την αξιοπιστία της μάρκας και την εμπιστοσύνη των  πελατών τους.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε η Πρόεδρος του Συμβουλίου, Ρένα Ρουβιθά Πάνου, η οποία τόνισε πως η Cyta, πρωτοπόρος στον νευραλγικό τομέα των τηλεπικοινωνιών, προχωρεί αυτή την περίοδο σε μεγάλα και ιδιαίτερα σημαντικά έργα αναβάθμισης και νέων υποδομών. «Έργα που σύντομα θα αλλάξουν το τοπίο των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες ποιότητας, και ταχύτητας επικοινωνίας. Η Cyta δυναμώνει και κάνει πράξη την υπεροχή της στην τεχνολογία, για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις νέες προκλήσεις στο χώρο της”.

Η Διευθύντρια Επιχειρηματικής Αγοράς της Cyta, Μαρία Δάμαλου, εξέφρασε την πάγια στρατηγική του Οργανισμού να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επιχειρηματικών του πελατών, ως στρατηγικός τους συνεργάτης, αξιοποιώντας τις διαχρονικές του δυνάμεις, και συγκεκριμένα την τεχνολογική υποδομή, το ισχυρό διεθνές τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, το  έμπειρο και ικανό ανθρώπινο δυναμικό, την αξιοπιστία και το ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Η κα Δάμαλου, αναφέρθηκε, επίσης, στα έργα που υλοποιούνται  σε τρεις στρατηγικούς πυλώνες: Την ανάπτυξη νέων ολοκληρωμένων προϊόντων και λύσεων για συγκεκριμένες πελατοψηφίδες,  την προσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής  στα δεδομένα της αγοράς και τη συνεχή αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών, έργα που αποδεικνύουν τη συνεχή στήριξη του Οργανισμού στις επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/business-internet-services ή να επικοινωνήσουν με τον Επιχειρηματικό τους Σύμβουλο ή  να καλέσουν την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών στο 150.


Comments

comments

Tags: cyprus, cyta

Σχετικά με τον Συγγραφέα