Ενημέρωση από ΜΤΝ για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Ενημέρωση από ΜΤΝ για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο εθελοντικό πρόγραμμα της ΜΤΝ, 21 Days of Y’ello Care! Το προσωπικό της Εταιρείας, δημιούργησε μέσα 21 ημέρες εθελοντικής εργασίας, Y’ello Digital Rooms σε Κέντρα Νεότητας και ενημέρωσε το κοινό για την σωστή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Δημιούργησε τα Y’ello Digital Rooms σε Κέντρα Νεότητας και ενημέρωσε το κοινό

Η ΜΤΝ, έχοντας φέτος ως θέμα το δικαίωμα στην ψηφιακή εκπαίδευση για όλους, δημιούργησε σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας, πέντε Y’ello Digital Rooms σε Κέντρα Νεότητας χωριών και κοινοτήτων σε όλη την Κύπρο, έτσι ώστε οι νέοι της περιοχής να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία.  Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκαν Y’ello Digital Rooms στη Σωτήρα Αμμοχώστου, Λεύκαρα Λάρνακας, Άλασσα Λεμεσού, Αγίους Τριμιθιάς και Αγίους Ομολογητές στην επαρχία Λευκωσίας. Κάθε Y’ello Digital Room βάφτηκε, επιπλώθηκε και εξοπλίστηκε με laptops, tablets και τα απαραίτητα αξεσουάρ για τις συσκευές. Στις συσκευές εγκαταστάθηκαν χρήσιμα προγράμματα για να μπορούν να εξυπηρετήσουν την ανάγκη κάθε χρήστη, καθώς και τοπικά συστήματα συναγερμού.

Παράλληλα, οι εθελοντές της ΜΤΝ προέβησαν σε διάφορες ενέργειες για την ενημέρωση του κοινού για την σωστή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου όπως:

  • Οργάνωση συναντήσεων σε Κέντρα Νεότητας, όπου το προσωπικό της ΜΤΝ ενημέρωσε γονείς και νέους για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, τον διαδικτυακό εκφοβισμό, αλλά και τα οφέλη από την σωστή χρήση του διαδικτύου και της τεχνολογίας.
  • Διανομή των «Κανόνων του Έξυπνου Σέρφερ», το ενημερωτικό φυλλάδιο που δημιουργήθηκε από την ΜΤΝ με κανόνες που διασφαλίζουν τη σωστή χρήση του διαδικτύου, αλλά την προστασία των νεαρών χρηστών από προκλήσεις και κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση του διαδικτύου.
  • Ενημερωτική εκστρατεία μέσω των Κοινωνικών Δικτύων της Εταιρείας με συμβουλές για τη σωστή πλοήγηση και ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Το εθελοντικό πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care είναι μια πρωτοβουλία του Ομίλου ΜΤΝ σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται και πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την 1η μέχρι την 21 Ιουνίου. Στην Κύπρο πραγματοποιείται για 10η συνεχή χρονιά, προσφέροντας μέσα σε αυτά τα χρόνια έμπρακτη στήριξη και βοήθεια σε οργανισμούς και κοινωνικά σύνολα.

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας με 17 ΜΤΝ Stores παγκύπρια, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 234.2 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.


Comments

comments

Tags: MTN

Σχετικά με τον Συγγραφέα