Ένταξη της Aegean στο «Σχέδιο Ανταμοιβή» των καρτών της Τράπεζας Κύπρου

Ένταξη της Aegean στο «Σχέδιο Ανταμοιβή» των καρτών της Τράπεζας Κύπρου

 


 


Το «Σχέδιο ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου «πετά» με την Aegean, και σας επιβραβεύει με βαθμούς! Με κάθε συναλλαγή σας στα απευθείας κανάλια της Aegean μαζεύετε βαθμούς στο Σχέδιο Ανταμοιβή, τους οποίους μπορείτε να  εξαργυρώνετε σε εισιτήρια σε όλο το δίκτυο της Aegean και  της Olympic Air.  Βαθμούς Ανταμοιβής μπορείτε να εξαργυρώνετε και σε άλλα 600 σημεία σε όλη την Κύπρο που συμμετέχουν στο Σχέδιο, πληρώνοντας είτε λιγότερα είτε και καθόλου χρήματα.

Στο Σχέδιο συμμετέχουν αυτόματα όλες οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου (εξαιρούνται οι κάρτες που είναι εκδομένες σε ανηλίκους και σε ξένο νόμισμα).

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια συναλλαγή με την Aegean και την Olympic Air, συγκεντρώνετε βαθμούς στον προσωπικό σας λογαριασμό ανταμοιβής. Η αναλόγια είναι 2 βαθμοί ανταμοιβής για κάθε 1 ευρώ συναλλαγής με την Aegean και την Olympic Air.

Για λεπτομέρειες στον τρόπο συγκέντρωσης και εξαργύρωσης βαθμών και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Σχεδίου Ανταμοιβή στο www.antamivi.com.cy ή κατεβάστε δωρεάν το Antamivi App από το Google Play και Apple store.

H Aegean είναι η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας και μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της Star Alliance.

H  AEGEAN και η θυγατρική της Olympic Air μετέφεραν 12,5 εκατομμύρια επιβάτες το 2016. Το πτητικό πρόγραμμά της για το 2018 περιλαμβάνει ένα δίκτυο 153 προορισμών, 31 εσωτερικού και 122 εξωτερικού σε 44 χώρες, με 16.600.000 διαθέσιμες θέσεις. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται από 60 αεροσκάφη.

Η Εταιρεία βραβεύτηκε για έβδομη συνεχή χρονιά και όγδοη φορά τα τελευταία 9 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2017, από τα  Skytrax World Airline Awards. Σημαντική διάκριση αποτέλεσε και η ανάδειξη της AEGEAN στην ένατη θέση στη λίστα με τις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο (πλην των ΗΠΑ) του Conde Nast Traveler. Στην ψηφοφορία (που έγινε στο πλαίσιο των 30ών Readers’ Choice Awards) συμμετείχαν περισσότεροι από 300.000 ταξιδιώτες και το σχόλιο του Conde Nast Traveler επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «η AEGEAN είναι γνωστή για τον επαγγελματισμό και τη φιλικότητα του προσωπικού της ενώ σχεδιάζει τα επόμενα χρόνια επέκταση σε νέες αγορές».


Comments

comments

Tags: aegean, boc

Σχετικά με τον Συγγραφέα