Επαγγελματικές δεξιότητες μέσω της πλατφόρμας e-learning του Youth Empowered

Επαγγελματικές δεξιότητες μέσω της πλατφόρμας e-learning του Youth Empowered

 


Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια, πρόσβαση σε πλούσιο υλικό, πρωτότυπα εκπαιδευτικά εργαλεία και σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης,  προσφέρει η νέα, καινοτόμα, ψηφιακή πλατφόρμα e-learning του Προγράμματος “Youth Empowered” της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και διαδραστικό Digital Hub που δίνει την ευκαιρία στους νέους να αποκτήσουν, με τη μορφή e-learning, προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, λαμβάνοντας παράλληλα, πιστοποιητικό συμμετοχής.

Ενεργοποιώντας τον λογαριασμό τους στην πλατφόρμα www.youthempoweredhub.com.cy , οι νέοι αποκτούν επίσης, πρόσβαση στο σύγχρονο gamified test αυτοαξιολόγησης, ανακαλύπτοντας τα πλεονεκτήματά τους και εντοπίζοντας τις αδυναμίες τους.

Η πλατφόρμα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο, στο πλαίσιο του πρωτοποριακού προγράμματος “Youth Empowered” της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola, καλύπτει περισσότερες από 10 βασικές θεματικές ενότητες, μεταξύ των οποίων:

  • πρακτικά tips για σωστή προετοιμασία και παρουσίαση πριν από μία συνέντευξη
  • τρόπους ανάδειξης των δυνατών σημείων και αποτελεσματικής παρουσίασης
  • tips δημιουργίας και καλλιέργειας επαγγελματικού δικτύου
  • οδηγίες για αποτελεσματική επικοινωνία
  • δημιουργία επιχειρηματικού πλάνου και project management
  • βασικές γνώσεις οικονομικών
  • χρήσιμες τεχνικές διαπραγματεύσεων και πωλήσεων
  • συμβουλές για σωστή διαχείριση χρόνου

Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης, μία σειρά εξειδικευμένων χαρακτηριστικών που προωθούν τη διαδραστικότητα και την ενεργή συμμετοχή. Συγκεκριμένα, μέσα από τις «Κοινότητες», που λειτουργούν ξεχωριστά για κάθε μία από τις θεματικές, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με άλλους συμμετέχοντες με τους οποίους μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και να συνομιλήσουν μαζί τους. Ταυτόχρονα, στην ενότητα «Μέντορες» οι νέοι μπορούν να έχουν άμεση επαφή με τα στελέχη της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola, τα οποία είναι έτοιμα να τους μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους, να τους λύσουν απορίες και να τους δώσουν συμβουλές.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του “Youth Empowered”, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Λεμεσό, περισσότεροι από 250 νέοι, ηλικίας 18-30 ετών, που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων, να συμμετάσχουν σε διαδραστικά workshops και να δικτυωθούν με σημαντικά στελέχη της τοπικής αγοράς.

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 75  χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade, τον έτοιμο προς πόση καφέ illy-cafe, και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα σνακ TSAKIRIS, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ.

Μάθετε περισσότερα στο website www.coca-colahellenic.com.cy/ και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η  The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα