Στη Λεμεσό το πιο σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο παγκοσμίως

Στη Λεμεσό το πιο σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο παγκοσμίως

 


 

Το τεχνολογικά προηγμένο, μήκους 300 μέτρων κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στον τομέα ευθύνης της DP World στο λιμάνι Λεμεσού, στις 25 Μαΐου

 

To AIDAperla είναι το τελευταίο και πιο σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας AIDA Cruises, που έχει κατασκευαστεί στο ναυπηγείο της εταιρείας Mitsubishi Shipbuilding στο Ναγκασάκι της Ιαπωνίας.

Το τεχνολογικά προηγμένο, μήκους 300 μέτρων κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στον τομέα ευθύνης της DP World στο λιμάνι Λεμεσού στις 25 Μαΐου. Κατά την άφιξη του υπερωκεάνιου, η ομάδα της DP World ανέλαβε αποτελεσματικά την επιβίβαση 800 επιβατών και τη φόρτωση 20 εμπορευματοκιβωτίων με στόχο τον πλήρη ανεφοδιασμό του πλοίου με τρόφιμα, ποτά και μη ευπαθή προϊόντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τομέας ευθύνης (τερματικό πολλαπλών χρήσεων) της DP World στο λιμάνι Λεμεσού αποτελεί ένα  από τα λιμάνια ανεφοδιασμού του κρουαζιερόπλοιου AIDAperla στο πλαίσιο του ταξιδιού προετοιμασίας που πραγματοποιεί για την πρώτη του σεζόν στη δυτική Μεσόγειο.

Ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, κ. Charles Meaby, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για την απόδοση της ομάδας μας στην DP World Limassol και προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι συνεργάτες των πελατών μας». Πρόσθεσε πως «οι πελάτες μας απαιτούν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από εμάς και στην DP World Limassol διαρκώς βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας προκειμένου να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες τους».


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις
Tags: cyprus, limassol

Σχετικά με τον Συγγραφέα