Επίσκεψη του Υπουργού Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου στη Cyta

Επίσκεψη του Υπουργού Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου στη Cyta


 


Επίσημη επίσκεψη στη Cyta πραγματοποίησε ο Υπουργός Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου, Jamal Al-Jarrah, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη του Λιβάνου στην Κύπρο, Youssef Sadaka, καθώς και από ανώτατους αξιωματούχους του Υπουργείου του και της OGERO (κρατική εταιρεία η οποία διαχειρίζεται τη διεθνή και λιανική αγορά τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου).

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η Cyta και το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου διατηρούν συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία στην ανάπτυξη προηγμένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στην επίσημη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta στη Λευκωσία, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τη σημασία της στρατηγικής τους συνεργασίας και την πρόθεση διεύρυνσής της, με στόχο την από κοινού αξιοποίηση περιφερειακών και διεθνών επιχειρηματικών ευκαιριών.

Επικεφαλής της συνάντησης από πλευράς Cyta ήταν η Πρόεδρος του Συμβουλίου του Οργανισμού, Ρένα Ρουβιθά Πάνου. Η κα Πάνου ανέφερε ότι η Cyta θεωρεί τη στρατηγική συνεργασία με το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου ως πολύ σημαντική, αφού συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του προηγμένου διεθνούς δικτύου της Cyta και στην καθιέρωση της Κύπρου ως σημαντικού τηλεπικοινωνιακού κόμβου στην Ανατολική Μεσόγειο.


Comments

comments

Tags: cyta

Σχετικά με τον Συγγραφέα