Λογοτεχνικός περίπατος «Στα χνάρια του Κυριάκου Χαραλαμπίδη»

Λογοτεχνικός περίπατος «Στα χνάρια του Κυριάκου Χαραλαμπίδη»

 


Οι βραβευμένος θεσμός των λογοτεχνικών περιπάτων των Public και της Εταιρείας Πολιτιστικού Τουρισμού Discover Greek Culture συνεχίζεται το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στη Λευκωσία, με ένα αφιέρωμα στον πολυβραβευμένο Κύπριο ποιητή Κυριάκο Χαραλαμπίδη.  Τον ποιητή που με το σημαντικό έργο του μας έθεσε, με τρόπο μοναδικό,  ενώπιον της ιστορίας και των παθών του τόπου μας, καθώς, ως ποιητής ακριβώς,  «από μας καλύτερα γνωρίζει / πατρίδα τι λογιέται, τι σημαίνουν / η γλώσσα των βουνών και της θαλάσσης / τ’ άδυτο κάλλος».

Ο περίπατος θα ξεκινήσει στις 10:30 από το Book Lounge των Public στην Λευκωσία (The Mall of Cyprus), από όπου οι συμμετέχοντες θα επιβιβαστούν σε πούλμαν για να μεταφερθούν στο κέντρο της πόλης. Εκεί θα επισκεφθούν διάφορα σημεία του ιστορικού κέντρου της Λευκωσίας που σχετίζονται με τη ζωή και το έργο του Κυριάκου Χαραλαμπίδη.

Μετά το πέρας του περιπάτου οι συμμετέχοντες θα  επιστρέψουν στο Public Λευκωσίας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον ίδιο τον ποιητή, να τον ακούσουν και να συζητήσουν μαζί του για τη μεγάλη πορεία του στην ποίηση.

Είσοδος: Δωρεάν (περιορισμένος αριθμός θέσεων – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Δήλωση συμμετοχής: [email protected] & στο 7777-0300 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00).

Tags: public