Επιστροφή της Kuwait Airways στην Κύπρο μετά από 15 χρόνια

Επιστροφή της Kuwait Airways στην Κύπρο μετά από 15 χρόνια

 


Η Kuwait Αirways, η κρατική αεροπορική εταιρεία του Εμιράτου του Κουβέιτ, εγκαινίασε στις 3 Ιουνίου 2019 το νέο δρομολόγιο της μεταξύ Κουβέιτ και Λάρνακας με αεροσκάφος ευρείας ατράκτου Airbus 330, αποκαθιστώντας μια σημαντική σύνδεση που προσφέρθηκε για τελευταία φορά το 2004.

Η Kuwait Airways θα συνδέει το Εμιράτο με την Λάρνακα με δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, δίνοντας στο επιβατικό κοινό αλλά και στους εμπορευόμενους (εξαγωγείς/εισαγωγείς εμπορευμάτων), περισσότερες επιλογές σε συνδυασμό με βολικές συνδέσεις προς πολλούς άλλους προορισμούς όπως Σρι Λάνκα, Φιλιππίνες, Πακιστάν, Ινδία και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς στη Μέση Ανατολή και Ασία.

Οι πτήσεις αναχωρούν από την Λάρνακα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 16:05 και φτάνουν στο Κουβέιτ στις 19:25. Στο ταξίδι επιστροφής, οι πτήσεις αναχωρούν από Κουβέιτ στις 8:40 το πρωί και φτάνουν στη Λάρνακας στις 13:55.

Τα αεροσκάφη της Kuwait Airways στο αεροδρόμιο Λάρνακας εξυπηρετούνται από την εταιρεία LGS Handling του Ομίλου Louis.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.kuwaitairways.com

Ο Όμιλος Louis αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ομίλους στον κλάδο του τουρισμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι δραστηριότητες του Ομίλου περιλαμβάνουν την ιδιοκτησία και διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων στη Κύπρο και την Ελλάδα, τη κρουαζιέρα, ταξιδιωτικά γραφεία ΙΑΤΑ στη Κύπρο, υπηρεσίες επισιτισμού, αποστολή εμπορευμάτων, καθώς και υπηρεσίες εδάφους σε αεροπορικές εταιρείες στα διεθνή αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου.