Γενική Λογίστρια: Προσβλέπομε σε ενδυνάμωση της συνεργασίας με ICA Αγγλίας και Ουαλίας

Γενική Λογίστρια: Προσβλέπομε σε ενδυνάμωση της συνεργασίας με ICA Αγγλίας και Ουαλίας

 


Σε ενδυνάμωση της συνεργασίας με το Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), δήλωσε ότι προσβλέπει η Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας, Ρέα Γεωργίου. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Γενικού Λογιστηρίου, η κ. Γεωργίου συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του ICAEW Νικ Πάρκερ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Γενικού Λογιστηρίου, σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δύο οργανισμοί, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για μελλοντική συνεργασία και αλληλοβοήθεια.

Ο Πρόεδρος του ICAEW έκανε αναφορά στις τρέχουσες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο αναφορικά με το ελεγκτικό/λογιστικό επάγγελμα, παρουσίασε τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του ICAEW και σημείωσε τις διοργανώσεις τους που θα λάβουν χώρα φέτος στην Κύπρο.

«Ευελπιστώ στην ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών», ανέφερε η κα Ρέα Γεωργίου, μετά από σύντομη παρουσίαση του ρόλου και του έργου του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας.

Αναφέρεται, τέλος, ότι η συνάντηση των δύο πλευρών έχει καλύψει, επίσης, θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της κυπριακής Αρχής Δημόσιας Εποπτείας Ελεγκτικού Επαγγέλματος.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις

Σχετικά με τον Συγγραφέα