Γιορτή φιλίας, εμπιστοσύνης και υποστήριξης το Cyprus – Russia Gala

Γιορτή φιλίας, εμπιστοσύνης και υποστήριξης το Cyprus – Russia Gala


 


Σημείωσε επιτυχία για 11η χρονιά

 

Το Cyprus-Russia Gala, ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του νησιού πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για 11η συνεχόμενη χρονιά, στις 15 Οκτωβρίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Άντρης Αναστασιάδη. Η λαμπερή εκδήλωση που διοργανώθηκε και παρουσιάστηκε από την Ensemble Productions Ltd, προσέφερε σε όλους τους παρευρισκομένους μια εξαιρετική βραδιά μουσικοχορευτικού θεάματος.

Το 11ο στη σειρά Cyprus-Russia Gala γιόρτασε το μακρύ και διαρκή δεσμό μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας, βασισμένο στην αμοιβαία φιλία τόσο σε επίπεδο κρατών, όσο και σε επίπεδο ατόμων. Εκτός από την πολιτιστική και διπλωματική σημασία της, η εκδήλωση συνέβαλε στο έργο του ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος, που υποστηρίζει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Τη γιορτή φιλίας, εμπιστοσύνης και υποστήριξης, μεταξύ των δύο κρατών, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κος Νίκος Αναστασιάδης, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστας Καδής, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ και λοιποί κρατικοί αξιωματούχοι. Επίσης, παρόντες στην εκδήλωση ήταν και μεγάλες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου από την Κύπρο και τη Ρωσία.

Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που πλαισίωσαν φέτος την εκδήλωση και ένωσαν τις φωνές και τα ταλέντα τους ήταν οι: η χορωδία του Μοναστηριού Danilov της Μόσχας, η Elena Yevseyeva, ο Marat Shemiunov, η Valeriya και ο Κωστής Μαραβέγιας.

 


Comments

comments

Tags: cyprus, russia

Σχετικά με τον Συγγραφέα