H SAP εξακολουθεί να προσφέρει στις κυπριακές επιχειρήσεις καινοτόμες λύσεις

H SAP εξακολουθεί να προσφέρει στις κυπριακές επιχειρήσεις καινοτόμες λύσεις

 


Η SAP συμπληρώνει είκοσι χρόνια επιτυχημένης πορείας στην κυπριακή αγορά παραμένοντας όλα αυτά τα χρόνια ένας αξιόπιστος σύμβουλος και συνεργάτης των κυπριακών επιχειρήσεων και συμβάλλοντας καθαριστικά στην ανάπτυξη του κλάδου πληροφορικής στη χώρα μας.

Από το 1997, όταν και άρχισε να δραστηριοποιείται η εταιρεία στην κυπριακή αγορά στρατηγικός της στόχος ήταν και συνεχίζει να είναι πάντα ο ίδιος: να προσφέρει λύσεις οι οποίες όχι απλά να βοηθούν τις κυπριακές επιχειρήσεις να λειτουργούν καλύτερα αλλά πρωτίστως να γίνονται ακόμα πιο ανταγωνιστικές και κερδοφόρες. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, η SAP εξακολουθεί να προσφέρει στις κυπριακές επιχειρήσεις καινοτόμες λύσεις που τρέχουν  αντίστοιχες επιχειρήσεις στο εξωτερικό προσφέροντας τους όλες τις διαθέσιμες επιλογές υπηρεσιών και προϊόντων.

Το χαρτοφυλάκιο των λύσεων της  SAP αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους προσφέροντας τους λύσεις που οδηγούν σε υψηλή απόδοση επένδυσης και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Η εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων που επέλεξαν και υλοποίησαν καινοτόμες λύσεις SAP, ικανές να βελτιώσουν τα αποτελέσματα τους και να διευρύνουν τα περιθώρια κερδοφορίας τους, έχουν καταστήσει την εταιρεία ένα αξιόπιστο σύμβουλο και συνεργάτη για την τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

Αξιοποιώντας και επενδύοντας στο οικοσύστημα των  SAP συνεργατών της, το οποίο αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Κύπρο, η SAP έχει δημιουργήσει δυναμικές συνέργειες που συμβάλλουν στην επιχειρηματική ανάπτυξη τόσο των πελατών της όσο και των συνεργατών της.

Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στην Κύπρο, η SAP στα πλαίσια της κοινωνικής και περιβαλλοντικής της προσφοράς  και μέσω της Πρωτοβουλίας  ‘“Πρασινίζουμε Την Κύπρο”  πραγματοποίησε δενδροφύτευση στη κοινότητα του Δήμου Λευκάρων η οποία έγινε σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών, το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λευκάρων και το Φιλοδασικό Σύνδεσμο Κύπρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία ‘’Πρασινίζουμε την Κύπρο’’ ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 μετά τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές στην Αργάκα και στη Σολιά με στόχο την αποκατάσταση των καμένων και υποβαθμισμένων περιοχών και απώτερο σκοπό την προστασία και διατήρηση  της κυπριακής φύσης.

‘’Η επιτυχία της SAP είναι οι πελάτες της. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να τους παρέχουμε λύσεις και υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους.  Η συμβολική δενδροφύτευση 500 δέντρων, ένα για κάθε πελάτη μας, αντιπροσωπεύει τις δυνατές επιχειρηματικές σχέσεις και στενούς δεσμούς που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια με τους πελάτες μας και προσδοκεί  στην κοινή ανάπτυξη μας για τα  χρόνια που ακολουθούν.  Θεωρώ ότι ο αμφίδρομος επιχειρηματικός διάλογος που έχουμε με τους πελάτες μας και η αδιάλειπτη προσπάθεια μας να κλείνουμε το οποιοδήποτε ‘τεχνολογικό’ χάσμα, προσφέροντας τους όλες τις καινοτόμες λύσεις που τρέχουν αντίστοιχες επιχειρήσεις στο εξωτερικό, είναι δύο από τα σημαντικότερα επιτεύγματα που γιορτάζουμε 20 χρόνια μετά την έναρξη των δραστηριοτήτων μας στην Κύπρο.’’ δήλωσε ο Άλεξ Μουρατιάν, Διευθυντής Πωλήσεων της SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.sap.com/cyprus και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Facebook: https://www.facebook.com/SAP.Hellas.Cyprus/, Twitter: https://twitter.com/SAPHellasCyprus.

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρίες όλων των μεγεθών και τομέων της οικονομίας να λειτουργούν καλύτερα. Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό της SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε περισσότερους από 365.000 πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sap.com.

Η SAP και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της SAP που αναφέρονται στο παρόν καθώς και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της SAP SE (ή SAP θυγατρική εταιρία) στη Γερμανία και σε άλλες χώρες. Επισκεφτείτε http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx  για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα και τις ανακοινώσεις. Όλα τα άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών που αναφέρονται είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιριών τους.

 


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις
Tags: SAP

Σχετικά με τον Συγγραφέα