Η Altius Insurance βράβευσε τους καλύτερους ασφαλιστικούς

Η Altius Insurance βράβευσε τους καλύτερους ασφαλιστικούς

 


Πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση της Altius Insurance, προκειμένου να βραβευτούν οι καλύτεροι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της εταιρείας για το 2017. Με κριτήριο τις αποδόσεις τους τόσο σε ποιοτικό όσο και σε παραγωγικό επίπεδο, οι ασφαλιστές που ξεχώρισαν τιμήθηκαν, ενώ υπογραμμίστηκαν τα στοιχεία εκείνα που τους οδήγησαν στη διάκριση.

Στο εορταστικό και πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε συνέτεινε ο επετειακός χαρακτήρας της βραδιάς, με αφορμή και τα 25 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας. Επιγραμματικά η εταιρεία ξεκίνησε ως Metropolitan το 1993 και μετονομάσθηκε σε Alpha Ασφαλιστική το 1999. Μετά από 15  χρόνια ανοδικής πορείας -στις 16 Ιανουαρίου 2015- η Alpha Ασφαλιστική εξαγοράσθηκε πλήρως από Όμιλο Επενδυτών, υπό τον κ. Δούκα Παλαιολόγο, με ισχυρή συμμετοχή των μελών της Διεύθυνσης της εταιρίας και μετονομάστηκε σε ALTIUS INSURANCE.

Με το μήνυμα «25 χρόνια μαζί», έγινε αναφορά στην εξέλιξη της πορείας της εταιρείας καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων της. Από το ξεκίνημά της, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα των ασφαλίσεων και έκτοτε έχει ισχυρή παρουσία στο χώρο προφέροντας ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών υπηρεσιών. Έχοντας 9 καταστήματα σε όλη την Κύπρο και ένα άρτια εκπαιδευμένο δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, η Altius Insurance συμμετέχει ενεργά σχεδόν σε όλες τις επιτροπές που σχετίζονται με τον κλάδο και παράλληλα, διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τις μεγαλύτερες αντασφαλιστικές εταιρείες διεθνώς.

Στην τελετή βραβεύσεων παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Altius Insurance κ. Δ. Παλαιολόγος, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και πρώτος εκτελεστικός διευθυντής κ. Ε. Αναστασιάδης, το διοικητικό συμβούλιο της Altius Insurance, ασφαλιστικοί σύμβουλοι και διοικητικό προσωπικό.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα