Η Cablenet βραβεύτηκε από την OOKLA ως το πιο γρήγορο δίκτυο Internet στην Κύπρο για το 2018

Η Cablenet βραβεύτηκε από την OOKLA ως το πιο γρήγορο δίκτυο Internet στην Κύπρο για το 2018


Η Cablenet βραβεύτηκε ως το πιο γρήγορο δίκτυο Internet στην Κύπρο για το 2018 από την OOKLA, την παγκόσμια εταιρεία διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων,

Μετά τις επίσημες μετρήσεις χρηστών ευρυζωνικού δικτύου στην Κύπρο και τη λεπτομερή ανάλυση αυτών των δεδομένων από την OOKLA, την πλέον αξιόπιστη και αναγνωρισμένη εταιρεία διαδικτυακών μετρήσεων παγκοσμίως, η Cablenetβραβεύεται ως το νούμερο ένα δίκτυο Internet στην Κύπρο. Με 300% πιο γρήγορεςταχύτητες πρόσβασης από τον δεύτερο στη λίστα κατάταξης της OOKLA, η Cablenetεπιβεβαιώνεται ως το πιο γρήγορο δίκτυο Ιnternet στην Κυπριακή αγορά.

Επιπρόσθετα από την παροχή των πιο γρήγορων συνδέσεων διαδικτύου, η Cablenet προσφέρει και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών με συνδυασμένες υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Χρησιμοποιώντας το ιδιόκτητο δίκτυο νέας γενιάς της εταιρείας, οι συνδρομητές της Cablenet μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη και αξιόπιστη επικοινωνία, γρήγορο σερφάρισμα και συναρπαστική ψυχαγωγία.

Με την εξελιγμένη υποδομή, το εκπαιδευμένο προσωπικό και την συνεχή εισαγωγή καινοτόμων επενδύσεων σύγχρονης τεχνολογίας στην Κυπριακή αγορά, η Cablenet – ένας ολοκληρωμένος μωβ κόσμος – προσβλέπει και στοχεύει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και υπηρεσίες αξίας προς όφελος των συνδρομητών της και της κοινωνίας της Κύπρου.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα