Η Phoenix Leaders επεκτείνει την ομάδα της

Η Phoenix Leaders επεκτείνει την ομάδα της


 


Mε την ανάληψη καθηκόντων Club Manager από την Vicky Guezukutchukian

 

Η Phoenix Leaders ανακοίνωσε την ανάληψη καθηκόντων Club Manager από την Vicky Guezukutchukian. Από αυτό τον ρόλο, η Vicky Guezukutchukian θα διασφαλίζει ότι ο τρόπος λειτουργίας της λέσχης Phoenix Leaders θα αντικατοπτρίζει και την φιλοσοφία του: να συνδυάζει μοντέρνους και ευέλικτους εργασιακούς χώρους, με τη διοργάνωση ευχάριστων εκδηλώσεων και να δίνει την ευκαιρία για γνωριμία με ηγέτες διεθνούς κλάσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάληψη καθηκόντων Club Manager από την Vicky Guezukutchukian έρχεται μετά από την επίσημη έναρξη των εργασιών του The Club – της πρώτης ιδιωτικής Λέσχης Μελών στην Κύπρο – τον Ιούνιο του 2018.

Η Vicky Guezukutchukian διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας σε μια σειρά από τομείς και υπηρεσίες, όπως στον τομέα καταναλωτικών αγαθών, την αυτοκινητοβιομηχανία και την παροχή συμβουλών σε θέματα διαχείρισης. Ακόμη διαθέτει ένα εξαιρετικό ενεργητικό στην διεύθυνση και παράδοση επιτυχημένων έργων για μεγάλο αριθμό εμπορικών σημάτων πρώτης κατηγορίας συμπεριλαμβανομένων των Renault, ArcLinea, Absolut Vodka, Perrier και Christian Dior.

Πριν από την πρόσληψη της στην Phoenix Leaders, η Vicky Guezukutchukian ήταν Διευθυντικό στέλεχος στην KPMG Κύπρου. Προηγουμένως κατείχε την θέση της Γενικής Διευθύντριας στην Artview Co. Ltd. Διαθέτει πτυχίο (Bachelor of Arts) στην Στρατηγική Διαχείριση από το Πανεπιστήμιο του Middlesex.

Η ίδια η κ. Guezukutchukian δεν έκρυψε την ικανοποίηση της για το νέο κεφάλαιο που διανοίγεται στην καριέρα της. «Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος της ομάδας του The Club – της πρώτης ιδιωτικής Λέσχης Μελών στην Κύπρο – στην Λευκωσία. Η πρωτοβουλία αυτή είναι η πρώτη του είδους της στην Κύπρο. Προσφέρει ένα εναλλακτικό ‘σπίτι’ για την επιχειρηματική κοινότητα και υποστηρίζει την ανάπτυξή της, μέσω μιας σειράς εκδηλώσεων που εστιάζουν στην ηγεσία. Προσβλέπω στην συνεργασία μου με τα Μέλη μας και στη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας υπηρεσιών σε κάθε τους επίσκεψή στο The Club.»

Η Valentina Kislaya, ιδρύτρια της Phoenix Leaders, σημείωσε από την πλευρά της: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον διορισμό της Vicky σε αυτόν το βασικό ρόλο. Φιλοδοξούμε να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρονται στα μέλη μας και φυσικά η εμπειρία της θα είναι καθοριστικής σημασίας για να επιτύχουμε το όραμά μας: να προσφέρουμε ένα μοναδικό περιβάλλον για ηγετικά στελέχη που θα διευκολύνει τον διάλογο και να αναδείξουμε τους επιχειρηματίες του μέλλοντος».

Για περισσότερες πληροφορίες για την Λέσχη Phoenix Leaders, αιτήσεις μέλους ή για να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected]


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα