Η Westnet επέλεξε τη λύση ECOS E-Invoicing της SoftOne Κύπρου

Η Westnet επέλεξε τη λύση ECOS E-Invoicing της SoftOne Κύπρου

 


Την cloud λύση ECOS E-Invoicing της SoftOne Κύπρου (μέλους του Ομίλου Εταιρειών Olympia) επέλεξε η Westnet Κύπρου, κορυφαίος διανομέας και αντιπρόσωπος στην Κύπρο των μεγαλύτερων κατασκευαστών προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας παγκοσμίως.

Η υπηρεσία ECOS E-Invoicing διασυνδέθηκε πλήρως με την κεντρική μηχανογράφηση της Westnet, οδηγώντας -από την πρώτη κιόλας ημέρα- στον εκσυγχρονισμό του τρόπου παράδοσης παραστατικών πελατών και συνοδευτικών εγγράφων, τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της εταιρείας με τους πελάτες της.

Λειτουργώντας στην cloud πλατφόρμα Windows Azure της Microsoft, η υπηρεσία ECOS E-Invoicing επιτρέπει στη Westnet Κύπρου να διαχειρίζεται εύκολα και σε σύντομο χρόνο τον τεράστιο όγκο των εκδιδόμενων παραστατικών της, απαλλαγμένη από κάθε δαπανηρή και χρονοβόρα εργασία εκτύπωσης, φυσικής αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και παράδοσης έντυπων τιμολογίων. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ECOS E-Invoicing, η Westnet Κύπρου αποστέλλει πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια στους πελάτες της, απευθείας μέσα από το εμπορικό της λογισμικό, με ένα μόνο κλικ.

Ο κ. Νίκος Τσαρούχας, Country Manager της Westnet στην Κύπρο, επεσήμανε σχετικά: “Η cloud υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης ECOS E-Invoicing ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξημένες καθημερινά ανάγκες επικοινωνίας μας, με πλήθος πελατών. Η άμεση και ασφαλής ανταλλαγή σημαντικού πλήθους ηλεκτρονικών παραστατικών, συμβαδίζει απόλυτα με τη φιλοσοφία μας για ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με κάθε συναλλασσόμενο πελάτη μας”.

Η SoftOne Κύπρου αποτελεί θυγατρική της SoftOne Technologies ΑΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, η οποία αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου, Βουλγαρίας και Ρουμανίας, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο 17.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών. Με μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και βαθύτερη γνώση της αγοράς, η SoftOne Κύπρου αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, βοηθώντας τους πελάτες της να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.softone.com.cy

Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia, με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, αποτελεί έναν Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες. Οι 8 εταιρείες του Ομίλου πρωταγωνιστούν σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους μεταξύ των οποίων το λιανικό εμπόριο, η βιομηχανία, οι τηλεπικοινωνίες, η διανομή προϊόντων τεχνολογίας, το business και shipping software.. www.groupolympia.com

Tags: SoftOne