Το Ιατρικό Κέντρο ΙΑΣΙΣ γίορτασε τα δεκάχρονα του

Το Ιατρικό Κέντρο ΙΑΣΙΣ γίορτασε τα δεκάχρονα του 


Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις για τα 10 χρονα του Ιατρικού Κέντρου ΙΑΣΙΣ οι οποίες πραγματοποιήθηκαν αυτές τις μέρες στο Leptos Kamares Village στην Τάλα.

Τις εκδηλώσεις λάμπρυναν με την παρουσία τους οι αρχές της Επαρχίας, εκατοντάδες ντόπιοι και ξένοι κάτοικοι της γύρω περιοχής καθώς επίσης μέλη της δημοσιογραφικής οικογένειας Πάφου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αιμοδοσία, αγιασμό, δενδροφύτευση, εγκαίνια του Πάρκου ΙΑΣΙΣ, καθώς επίσης δεξίωση για όλους τους προσκεκλημένους.

Στην ομιλία τους οι εκπρόσωποι τόσο του Ιατρικού Κέντρου όσο και του Νοσοκομείου ΙΑΣΙΣ τόνισαν την μεγάλη σημασία της ύπαρξης στην περιοχή του Kamares Emergency Medical Centre το οποίο έχει βοηθήσει εκατοντάδες μέλη του παρέχοντας τους ιατρική βοήθεια καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο. Αναφορά έγινε επίσης στο ότι υπήρξαν περιπτώσεις ασθενών της περιοχής που σώθηκαν κυριολεκτικά λόγω της άμεσης ιατρικής περίθαλψης που έτυχαν.

Το Ιατρικό Κέντρο Καμάρες είναι ειδικά κατασκευασμένο και εξοπλισμένο καθώς επίσης άρτια στελεχωμένο. Είναι ένα μη κερδοσκοπικό κέντρο όπου τα παιδιά κάτω των 12 ετών λαμβάνουν δωρεάν περίθαλψη. Είναι μια ανεκτίμητη υπηρεσία που ωφελεί τις τοπικές κοινότητες και τα μέλη τους.

Το πολυβραβευμένο Leptos Kamares Village  στο οποίο υπάγεται το Ιατρικό κέντρο είναι ένα προνομιακό συγκρότημα επαύλεων αλλά και μόνιμων κατοικιών το οποίο προσφέρει στους κατοίκους του εκτός από τις Ιατρικές υπηρεσίες, γήπεδα αθλοπαιδιών, εστιατόριο, μπαρ, Ρεσεπσιόν, κοινόχρηστη πισίνα, αίθουσα εκδηλώσεων, κλαμπ όπως επίσης υπηρεσίες διαχείρισης και συντήρησης των περιουσιών.


Comments

comments

Categories: Ειδήσεις
Tags: leptos

Σχετικά με τον Συγγραφέα