Ινδικές βραδιές στο ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου

Ινδικές βραδιές στο ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου


 


Ινδία! Ένας εξωτικός προορισμός γεμάτος χρώματα, αρώματα και έντονες γεύσεις. Ο γαστρονομικός της κόσμος είναι τόσο πλούσιος και προσκαλεί τους απανταχού γευσιγνώστες σε ένα τολμηρό ταξίδι γεύσεων. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει την εξωτική αυτή κουζίνα, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου όπου η καρδιά της Ινδικής γεύσης και κουλτούρας θα χτυπάει δυνατά το Νοέμβριο.

Το εστιατόριο Φοντάνα από τις 17 μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου θα ντυθεί σε ινδικά «χρώματα», φιλοξενώντας Σεφ από το Νέο Δελχί όπου μαζί με τη γαστρονομική ομάδα του ξενοδοχείου θα ετοιμάσουν ένα εντυπωσιακό και δελεαστικό μπουφέ.

Ιδιαίτερη νότα στις βραδιές θα δώσουν οι μουσικοί και οι χορευτές όπου με παραδοσιακούς ήχους θα ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκομένους.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μεταξύ άλλων, κοτόπουλο tandoori, dal (ινδικές φακές), ψάρι και λαχανικά με σάλτσα curry, αλλά και mutton rogan josh (κρέας αρνιού μαγειρεμένο σε μπαχαρικά).

Iνδικές βραδιές στο εστιατόριο Φοντάνα, καθημερινά από τις 17 μέχρι και τις 25 Νοεμβρίου από τις 20:00 μέχρι τις 23:00. Σε συνεργασία με το Sea Hat Travel & Tours Ltd και την Ύπατη Αρμοστεία της Ινδίας. Για πληροφορίες και κρατήσεις ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου τηλ.22653432.


Comments

comments

Tags: HILTON

Σχετικά με τον Συγγραφέα