Ιταλικές βραδιές στο ξενοδοχείο Hilton από 6 – 15 Οκτωβρίου

Ιταλικές βραδιές στο ξενοδοχείο Hilton από 6  – 15 Οκτωβρίου


 


Μέσα στα πλαίσια των ιταλικών βραδιών θα φιλοξενούνται Σεφ απο τα ξενοδοχεία Χίλτον Ιταλίας

 

Αν σας έχει λείψει το αυθεντικό ιταλικό φαγητό δεν είναι ανάγκη να πάτε μακριά, καθώς ο γαστρονομικός κόσμος της μαγευτικής Ιταλίας μεταφέρεται τον Οκτώβριο στο ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου!

Το εστιατόριο Φοντάνα από τις 6 μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου θα μεταμορφωθεί σε μια παραδοσιακή τρατορία με μοναδικό σκοπό να προσφέρει στους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία με ιταλικό ταμπεραμέντο.

Μέσα στα πλαίσια των ιταλικών βραδιών, θα φιλοξενούνται Σεφ απο τα ξενοδοχεία Χίλτον Ιταλίας όπου μαζί με τη γαστρονομική ομάδα του ξενοδοχείου θα ετοιμάσουν στην παρουσία σας ένα εντυπωσιακό και δελεαστικό μπουφέ.

Τα χειροποίητα ζυμαρικά και η λαχταριστή πίτσα είναι συνώνυμα της ιταλικής κουζίνας. Φυσικά, οι ιταλικές σπεσιαλιτέ δεν περιορίζονται μόνο εκεί. Κατά την διάρκεια των ιταλικών βραδιών, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε μια ευρεία γκάμα αυθεντικών εδεσμάτων όπως βοδινό καρπάτσιο, κοτόπουλο κατσιατόρε, ριζότο με σαφράν αλλά και γλυκών πειρασμών όπως τιραμισού και πανακότα, για να απολαύσετε την ιταλική κουζίνα σε όλο της το μεγαλείο.

Iταλικές βραδιές στο εστιατόριο Φοντάνα, καθημερινά από τις 6 μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου από τις 20:00 μέχρι τις 23:00 (τιμή €25.00 ανά άτομο). Για πληροφορίες και κρατήσεις ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου τηλ.22653432.


Comments

comments

Tags: cyprus, HILTON

Σχετικά με τον Συγγραφέα