Κ. Καζαμίας: Δεν θα είμαι υποψήφιος του ΑΚΕΛ για πρόεδρος

Κ. Καζαμίας: Δεν θα είμαι υποψήφιος του ΑΚΕΛ για πρόεδρος


Οι φυσικές μου δυνάμεις δεν μου επιτρέπουν να είμαι υποψήφιος, απαντά ο Κίκης Καζαμίας στις διάφορες αναφορές και δημοσιεύματα που τον φέρουν ως μια από τις επιλογές του ΑΚΕΛ για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Σε γραπτή δήλωση του, ο Κίκης Καζαμίας αναφέρει πως “επειδή, κυρίως, τις τελευταίες εβδομάδες σε διάφορες συζητήσεις και δημοσιεύματα χρησιμοποιείται ευρέως το όνομα μου, νιώθω την υποχρέωση να δηλώσω ότι, αν και το θεωρώ πολύ τιμητικό, κρίνω πως οποιαδήποτε συζήτηση γύρω απ` αυτό είναι αχρείαστη, αφού ήδη γνωστοποίησα την απόφαση μου ότι οι φυσικές μου δυνάμεις δεν μου επιτρέπουν να αποδεχθώ πιθανή ανάμειξη στις προσεχείς προεδρικές εκλογές ως υποψήφιος”.

Ταυτόχρονα, ευχαριστεί την ηγεσία του ΑΚΕΛ  “του κόμματος που όλοι γνωρίζουν ότι ανήκω και όσους με ειλικρίνεια με παρότρυναν να αποδεχθώ, όπως πιθανή υποψηφιότητα μου παραμείνει στο τραπέζι προς συζήτηση”.

“Οι ευχαριστίες μου ανήκουν, επίσης, σε εκατοντάδες επώνυμους και κυρίως ανώνυμους απλούς ανθρώπους για τη συγκινητική έκφραση της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης τους”, συνεχίζει στην ανακοίνωση του ο Κίκης Καζαμίας, εκφράζοντας τη λύπη του και ζητώντας κατανόηση “για την αδυναμία μου, για καθαρά λόγους έλλειψης των απαιτούμενων φυσικών δυνάμεων, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους”.

Διαβεβαιώνει, ωστόσο, πως θα είναι συμμέτοχος “στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι έτσι που η χώρα μας να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, εξυπηρετώντας τον λαό μας και το δημόσιο συμφέρον”.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα