Καλοκαιρινές τιμές και το Σεπτέμβριο στο Karydas Drive & Fly

Καλοκαιρινές τιμές και το Σεπτέμβριο στο Karydas Drive & Fly 


Μπορεί το καλοκαίρι ημερολογιακά να έχει τελειώσει και οι περισσότεροι να έχουν επιστρέψει στη ρουτίνα της καθημερινότητας, εντούτοις, το Karydas Drive & Fly, το πρώτο Airport Valet Parking της Κύπρου, διατηρεί τις καλοκαιρινές τιμές και για το Σεπτέμβριο, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ασφαλή φύλαξη του οχήματός τους σε κλειστό, στεγασμένο χώρο και σε μειωμένες τιμές.

Από το 1997 το Karydas Drive & Fly παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους ταξιδιώτες, παραλαμβάνοντας και παραδίδοντας το όχημά στην πόρτα του αεροδρομίου. Στη διάρκεια του ταξιδιού το όχημα φυλάσσεται σε κλειστό χώρο o οποίος παρακολουθείται όλο το 24ωρο, καλύπτεται από δυνατά ασφαλιστικά συμβόλαια, πλένεται στο χέρι και επιστρέφεται στο Αεροδρομίου Λάρνακας, την ώρα της επιστροφής του ταξιδιώτη.

Σε δηλώσεις της η κ. Άννα Πελεκάνου, Managing Director του Karydas Drive & Fly, ανέφερε σχετικά: «Πολλοί είναι οι Κύπριοι που προτίμησαν αυτό το καλοκαίρι να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο εξωτερικό. Η Karydas Drive & Fly, κατόρθωσε να εξυπηρετήσει με ασφάλεια και σιγουριά εκατοντάδες Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ συνεχίζει να εξυπηρετεί και όσους έχουν επιλέξει να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους κατά το μήνα Σεπτέμβριο ή προγραμματίζουν κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους όσους μας εμπιστεύονται για τη φύλαξη του αυτοκινήτου τους κατά την παραμονή τους στο εξωτερικό».

Το Karydas Drive & Fly δεν απαλλάσσει μόνο από την έγνοια της μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, αλλά παρέχοντας ασφαλιστή κάλυψη και πληρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και πυρασφάλειας, εγγυάται την ασφάλεια ενός εκ των σημαντικότερων περιουσιακών στοιχείων κάθε ταξιδιώτη, όπως είναι το αυτοκίνητό του.

Παράλληλα, για όσους επιθυμούν μια πιο οικονομική λύση, το Karydas Drive & Fly προσφέρει όλες του τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανόμενής της παραλαβής/ παράδοσης στο κτίριο του αεροδρομίου, σε συνδυασμό με στάθμευσης σε περιφραγμένο, μη στεγασμένο χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικός τιμοκατάλογος στο www.karydasgroup.com και στο www.facebook.com/karydasdriveandfly , τηλεφωνικώς στο 24824824 (όλο το 24ωρο) και [email protected]


Comments

comments

Tags: karydas

Σχετικά με τον Συγγραφέα