Φιλανθρωπικό φεστιβάλ στο Leptos Kamares Village

Φιλανθρωπικό φεστιβάλ στο Leptos Kamares Village


Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Τάλα της Πάφου και συγκεκριμένα στο Leptos Kamares Club το ετήσιο φεστιβάλ “Καμάρες”, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 50 εκθέτες, από τοπικά οινοποιία, εργαστήρια ζωγραφικής  και τέχνης  καθώς και διοργανωτές  διάφορων παιχνιδιών.

Ήταν μια έντονη άλλα διασκεδαστική μέρα με διάφορα παιχνίδια , διαγωνισμούς, παραστάσεις και παρουσιάσεις . Υπήρχαν διαγωνισμοί αντισφαίρισης, μαθήματα Ζούμπας καθώς επίσης και μοντέρνοι χοροί και τραγούδια. Η όλη διοργάνωση έγινε για την στήριξη τοπικών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Οι διοργανωτές Leptos Kamares Club και το“ Ιn any event” δήλωσαν ότι η όλη διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ότι κατάφεραν να μαζέψουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό ως μια μικρή άλλα σημαντική βοήθεια στα διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, και θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους παρευρισκόμενους για την συμμέτοχη και την βοήθεια τους.

Το Leptos Kamares Village είναι ένας υπέροχος χώρος με όμορφες παραδοσιακές κατοικίες, ιδανικός για τέτοιου είδους  διοργανώσεις και εκδηλώσεις, ‘όπου τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ομορφιά της φύσης και του τοπίου, με την ειδυλλιακή θέα προς την θάλασσα  με ένα  ξεχωριστό τρόπο.

Το Kamares είναι μια κοινότητα, όπου η κοινωνική ζωή περιστρέφεται γύρω από τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις του Κamares Club. Μεταξύ των άλλων εγκαταστάσεων του το Club διαθέτει ένα κομψά διαμορφωμένο χώρο με μεγάλη πισίνα μέσα σε όμορφους κήπους και χώρους πρασίνου, δύο γήπεδα τένις, ένα εστιατόριο με μπαρ, ρεσεψιόν, βιβλιοθήκη, μίνι Mάρκετ, αίθουσα δεξιώσεων καθώς επίσης  γραφείο πώλησης και διαχείρισης ακινήτων.

Το Ιατρικό κέντρο, Kamares Emergency Center λειτούργησε το 2007 και μετά από 10 χρόνια επιτυχίας συνεχίζει να προσφέρει μια ανεκτίμητη υπηρεσία στους κατοίκους τόσο του έργου όσο και στα κοντινά χωριά Τάλα, Κοίλη και Τρεμιθούσα.

Το Leptos Kamares Village προσφέρει ένα  Μεσογειακό τρόπο ζωής . Ένας χώρος όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πολιτισμό και την ιστορία, τη χλωρίδα και την πανίδα, τα φεστιβάλ, τη μουσική και το χορό ή απλά την γαλήνη και ηρεμία στις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου καθώς επίσης και τα καθημερινά μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.


Comments

comments

Tags: cyprus, leptos

Σχετικά με τον Συγγραφέα