Κατάθεση θεμέλιου λίθου για το ψηλότερο κτίριο της Λευκωσίας

Κατάθεση θεμέλιου λίθου για το ψηλότερο κτίριο της Λευκωσίας

 


 


Αναμφισβήτητα, το 360 θα αποτελέσει κτίριο-κόσμημα για τη Λευκωσία, ως το ψηλότερο κτίριο της πρωτεύουσας. Ο οικιστικός πύργος των 34 ορόφων ανεγείρεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, με στόχο να αναδείξει τη δημιουργικότητα, τον πολιτισμικό χαρακτήρα της περιοχής, όπως και την ενέργεια κι επιχειρηματικότητα της πόλης.

Με πανοραμική θέα προς ολόκληρη την πρωτεύουσα από όλα τα διαμερίσματα, το κτίριο ύψους 135 μέτρων, με περίπου 90 διαμερίσματα, καταστήματα, 2 εστιατόρια (ένα στο ισόγειο κι ένα στην οροφή), πισίνα, γυμναστήριο, σαλόνι στον 10ο όροφο, και υπηρεσίες ξενοδοχείου, το κτίριο 360 θα δώσει για πρώτη φορά στην Κύπρο ένα νέο τρόπο ζωής στους ενοίκους του .

Η τελετή τοποθέτησης του Θεμέλιου Λίθου του 360 θα πραγματοποιηθεί, αύριο Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 18:00 στο χώρο ανέγερσης του κτιρίου στη λεωφόρο Μακαρίου (γωνία οδού Αφροδίτης).

Η τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου θα γίνει από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριο Νίκο Αναστασιάδη.

Την τελετή θα κλείσει με την παρουσία της η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία αναμένεται να μοιραστεί με το κοινό εξαιρετικές ερμηνευτικές της στιγμές.

Στην τελετή θα παρευρεθούν πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχοι, διευθυντές και  στελέχη από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κύπρου, καθώς κι εκλεκτοί συνεργάτες των διοργανωτών.

Περισσότερα στο http://cyfieldgroup.com/project/360-nicosia

Η τελετή θα είναι κλειστή για το κοινό.


Comments

comments

Tags: 360, cyfield

Σχετικά με τον Συγγραφέα