ΚΕΑΝ και EUROPA DONNA ενώνουν δυνάμεις ενάντια στον καρκίνο του μαστού

ΚΕΑΝ και EUROPA DONNA ενώνουν δυνάμεις ενάντια στον καρκίνο του μαστού

 


 

Για ακόμη μια χρονιά, η ΚΕΑΝ, ως εταιρεία που προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής με τα προϊόντα και τις δράσεις της, στηρίζει τη Europa Donna Κύπρου στον αγώνα εναντίον του καρκίνου του μαστού. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της πρόληψης και θέλοντας να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού, η ΚΕΑΝ φιλοξενεί τους επόμενους μήνες στις συσκευασίες της πορτοκαλάδας της τη διάσημη ροζ κορδέλα, μεταφέροντας το δυνατό αυτό μήνυμα σε χιλιάδες καταναλωτές.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου – που είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση γύρω από τον καρκίνο του μαστού – και στα πλαίσια της πολύχρονης στήριξης που προσφέρει στο έργο της EUROPA DONNA Κύπρου, η ΚΕΑΝ, με στόχο να ενισχύσει την εκστρατεία διαφώτισης του κοινού, αξιοποιεί και φέτος τον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου της στον πολυσύχναστο παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, αναρτώντας πανό που προβάλλουν την εκστρατεία.

Η ΚΕΑΝ φιλοξενεί τους επόμενους μήνες στις συσκευασίες της πορτοκαλάδας της τη διάσημη ροζ κορδέλα

Ως ένας από τους διαχρονικούς χορηγούς της Πορείας με τις Ροζ Φιγούρες, η ΚΕΑΝ θα δώσει επίσης το παρών της με το προσωπικό της και στη φετινή πορεία στις 7 Οκτωβρίου, ενώ θα φροντίσει να ξεδιψάσει τους παρευρισκόμενους προσφέροντας χιλιάδες δωρεάν χυμούς και αναψυκτικά.

Τέλος, η ΚΕΑΝ χορήγησε σχετικές εκδηλώσεις, όπως το φιλανθρωπικό Fashion Show ‘Fashion for Life’ που πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στην οικεία του Ιταλού Πρέσβη, όπως και μια πλειάδα άλλων εκδηλώσεων.

Η Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά: «Ο καρκίνος του μαστού αγγίζει μια στις εννέα γυναίκες και το γεγονός αυτό δεν μπορεί να μας αφήνει αμέτοχους στη μάχη που διεξάγει η EUROPA DONNA Κύπρου. Έχουμε την τιμή, εδώ και 7 χρόνια, να βαδίζουμε μαζί με τις Ροζ Φιγούρες στηρίζοντας πολύπλευρα και έμπρακτα το έργο της EUROPA DONNA, ενός συνδέσμου που έχει αναλάβει να προσφέρει σωστή πληροφόρηση για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση, ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη Europa Donna Κύπρου και να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στα πολλαπλά μέτωπα αυτού του αγώνα. Η άσκηση και υγιεινή διατροφή μπορούν να συμβάλουν στην υγεία του μαστού, κάτι που συνδέεται άμεσα με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΕΑΝ, σημαντικό μέρος του οποίου επικεντρώνεται στον υγιεινό τρόπο ζωής. Ενθαρρύνουμε την υγιεινή διατροφή και φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα τις πιο φυσικές πρώτες ύλες στα προϊόντα μας. Και αυτό, επειδή ξέρουμε πόσο σημαντική είναι μια καλά ισορροπημένη, υγιεινή ζωή».

Η KEAN Soft Drinks Ltd  ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Η ΚΕΑΝ τα τελευταία χρόνια προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω θυγατρικών εταιρειών. Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα Ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης (HORECA) με μια τεράστια γκάμα από προϊόντα. Η σειρά χυμών Prima και τα αλλαντικά Kristi καθώς και τα ελληνικά γιαούρτια ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KEAN Food Link ltd. Τα παγωμένα προϊόντα ψαριού και ο καπνιστός σολομός Mister Fish, τα προϊόντα κοτόπουλου SFC και τα ελληνικά παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KFL Logisitics Ltd. Επίσης, η ΚΕΑΝ ανέλαβε την εμπορική αντιπροσωπεία και διανομή των γνωστών προϊόντων HEINZ, AMOY, Farley’s, HP, Lea & Perrins, κ.ά. στην κυπριακή αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα