«Επιστρέφει στην Κύπρο η Celestyal Cruises με κρουαζιέρες από Λεμεσό

«Επιστρέφει στην Κύπρο η Celestyal Cruises με κρουαζιέρες από Λεμεσό

 


Η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «3 Ήπειροι»  που ταξιδεύει προς την Κύπρο, την  Αίγυπτο και το Ισραήλ, καθώς και τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», με προσεγγίσεις στην  Κωνσταντινούπολη, τα Δαρδανέλλια και το Βόλο

 

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε το νέο διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίων της για την επόμενη διετία. Το 2019, η Celestyal Cruises επιστρέφει στην Κύπρο, ενσωματώνοντας στους προορισμούς της τη Λεμεσό. Μέσα από τις κρουαζιέρες της, η εταιρεία θα επισκέπτεται την Κύπρο, το Δεκέμβριο του 2019 και το Μάρτιο, το  Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2020. Παράλληλα, όμως, η Λεμεσός θα αποτελέσει και λιμάνι αφετηρίας των 7ήμερων κρουαζιέρων της εταιρείας, έχοντας ήδη προγραμματίσει την έναρξη 4 κρουαζιέρων το 2019 και 12 κρουαζιέρων το 2020 από το συγκεκριμένο λιμάνι.

Η εταιρεία επιλέγει για ακόμη μια φορά να εμπλουτίσει τα δρομολόγια της, εντάσσοντας στο πρόγραμμα της την κρουαζιέρα «3 Ήπειροι», με προορισμούς τη Λεμεσό, την Αλεξάνδρεια, το λιμάνι Πορτ Σάιντ στην Αίγυπτο, το λιμάνι Άσντοντ στο Ισραήλ, την Έφεσο και τη Ρόδο. Με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά, το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 2 Δεκεμβρίου του 2019, ενώ το πέμπτο και τελευταίο θα ξεκινήσει στις 30 Δεκεμβρίου. Συνολικά, αναμένονται να πραγματοποιηθούν 5 προσεγγίσεις στο λιμάνι της Λεμεσού κατά το 2019, ενώ το 2020 οι προσεγγίσεις αναμένεται να φτάσουν τις 14. Έτσι, οι Κύπριοι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιβιβαστούν στα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας από την Λεμεσό και να πραγματοποιήσουν την 7ήμερη κρουαζιέρα στην Αλεξάνδρεια, το Πορτ Σαιντ, το Ισραήλ, την Έφεσο, τον Πειραιά και τη Ρόδο.

Στους προορισμούς της Celestyal Cruises, εντάσσεται ξανά και η Κωνσταντινούπολη, με τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», πραγματοποιώντας 6 δρομολόγια από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2019. Αυτή η «εκλεκτή» κρουαζιέρα περιλαμβάνει για πρώτη φορά ως προορισμό το Βόλο, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες της να επισκεφτούν τα εντυπωσιακά βουνά των Μετεώρων και τα Δαρδανέλια της Μικράς Ασίας, την Τροία και την Καλλίπολη. Το 7ήμερο δρομολόγιο «Εκλεκτό Αιγαίο» θα επισκέπτεται, επίσης, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Μύκονο θα αναχωρεί στις 2:00 π.μ., ώστε οι επιβάτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή του κοσμοπολίτικου νησιού.

Το 2020, η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τις καθιερωμένες 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες της και θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις 7ήμερες κρουαζιέρες, προσφέροντας ποικίλες επιλογές τόσο στους νέους επιβάτες όσο και στους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν ξανά σε μία κρουαζιέρα της εταιρείας.  Η 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» θα «ταξιδεύει» από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 11 Μαΐου 2020, ενώ μια δεύτερη σειρά δρομολογίων θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου του 2020.

Αντίστοιχα, οι 7ήμερες κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο» της Celestyal Cruises θα ξεκινήσουν από τις 18 Μαΐου έως τις 31 Αυγούστου, ενώ η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» από τις 2 έως τις 30 Μαρτίου και από τις 2 Νοεμβρίου 2019 έως τις 28 Δεκεμβρίου 2019. Η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου που επιχειρεί η Celestyal Cruises  το 2019 και το 2020 είναι ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στο Αιγαίο όλο το χρόνο και εντάσσεται στη στρατηγική ενδυνάμωσης του ελληνικού homeporting που έχει χαράξει και της πολύπλευρης συμβολής της στην εθνική οικονομία.

Όλα τα δρομολόγια του 2019 και του 2020 παρουσιάζουν τον βραβευμένο Celestyal Τρόπο Διακοπών, που συμπεριλαμβάνει σε ένα συνολικό αντίτιμο πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, αξέχαστες εκδρομές σε όλους τους προορισμούς, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε ξανά στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην εντυπωσιακή Λεμεσό, «συνδέοντάς» την με τα μαγευτικά νησιά του Αιγαίου και τα κοσμοπολίτικα λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου. Με τα πρόσφατα βραβεία Cruise Critic στις κατηγορίες «Αξία», «Εκδρομές» και «Εξυπηρέτηση», αλλά και με την προσθήκη νέων εκπληκτικών λιμανιών στους προορισμούς μας, συνεχίζουμε να δίνουμε σε παλιούς και νέους επιβάτες μας, περισσότερους λόγους να ταξιδέψουν μαζί μας», δήλωσε ο Μάριος Σιεκκερής, Υπεύθυνος Πωλήσεων για την Κυπριακή αγορά.

Celestyal Cruises – Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρία που διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο. Η εταιρία διαχειρίζεται πέντε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία  – To Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Αξία» και «Εκδρομές» και τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Εξυπηρέτηση» και «Ψυχαγωγία». Το 2017, η Celestyal Cruises έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks της Cruise Critic, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, καθώς και τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, στις κατηγορίες που αφορούν τα  κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, και συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές».

Κοινωνική Υπευθυνότητα – Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 1.200 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου και Ίου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών.

Πιστοποίηση ISO  – Όλο το φάσμα της διοίκησης των κρουαζιερόπλοιων, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού τομέα, του ξενοδοχειακού τμήματος και του πληρώματος και των γραφείων της Celestyal Cruises είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα