Η λάμψη συναντά την ευελιξία στη νέα συλλογή Swarovski

Η λάμψη συναντά την ευελιξία στη νέα συλλογή Swarovski

 


 


Η Swarovski Remix Collection αποτελεί ένα πραγματικά εκπληκτικό μέρος της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 της Swarovski και εξυμνεί το προσωπικό στυλ. Με νέο, πρωτοποριακό τρόπο, η Swarovski Remix Collection επαναπροσδιορίζει το τι σημαίνει «κόσμημα», προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες στιλιστικών εφαρμογών. Αυτή η ευκολοφόρετη σειρά μπορεί πράγματι να αναδείξει το στυλ με χιλιάδες συνδυασμούς, χάρη στα αποκλειστικά «αόρατα» μαγνητικά κουμπώματα που προσφέρουν νέους τρόπους για να συνδέονται και να φοριούνται οι λαμπερές αλυσίδες: ως κολιέ που αγκαλιάζουν τον λαιμό, ως τσόκερ, ως μονά ή διπλά βραχιόλια ή ως κολιέ με πολλές σειρές.

Swarovski Remix Collection

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Nathalie Colin δηλώνει για τη νέα συλλογή:  «Η Swarovski είναι επωνυμία που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες. Επομένως, όταν σχεδιάζω, έχω στο νου μου το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας: από το διαχρονικό-κλασικό και το θηλυκό-ρομαντικό στυλ έως τη γυναίκα με πιο τολμηρό ύφος και τη λαμπερή fashionista. Η νέα Swarovski Remix Collection αποτελεί λαμπρό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο τα κοσμήματα Swarovski ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Αυτή η συλλογή αλλάζει τα δεδομένα και μάς προσκαλεί να εκφράσουμε το στυλ, την προσωπικότητα και τη διάθεσή μας με οδηγό την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα. Άλλωστε, κόσμημα Swarovski σημαίνει σύγχρονη πολυτέλεια, με συναρπαστικές ανατροπές».

Η σειρά με τις αλυσίδες αντανακλά την ευελιξία που διακρίνει τη Swarovski και εμπεριέχει ποικίλα σύμβολα, όπως το μάτι, το προστατευτικό χέρι της Φατιμά, ή το τριφύλλι, καθώς και παιχνιδιάρικα emoji, όμορφες πέρλες και κλασικά κρυστάλλινα σχέδια. Χάρη σε αυτήν την ποικιλία, η μοντέρνα γυναίκα έχει τη δυνατότητα να εκφράσει τις διαφορετικές πτυχές του στυλ της, από το ρομαντικό έως το rock chic, για να είναι λαμπερή κάθε στιγμή.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22897361 και στα Swarovski Boutiques σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο.


Comments

comments

Tags: Swarovski

Σχετικά με τον Συγγραφέα