Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις με αφορμή το νέο Ευρωκέρδος

Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις με αφορμή το νέο Ευρωκέρδος


Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Υπουργών, Πολιτικών Αξιωματούχων, συνεργατών και φίλων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Μαΐου στη Λευκωσία, η επίσημη παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας του περιοδικού Ευρωκέρδος.

Το Ευρωκέρδος στο τεύχος Απριλίου που κυκλοφόρησε πλήρως ανανεωμένο φιλοξένησε στο εξώφυλλο του τον Νίκο Αναστασιάδη με αφορμή αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε. Σε αυτά τα πλαίσια κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ομάδα του περιοδικού επεφύλαξε μια έκπληξη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τον Κύπριο καλλιτέχνη Λουκή Αγρότη να δημιουργεί επί σκηνής μέσα σε πέντε λεπτά το πορτραίτο του Προέδρου της Δημοκρατίας καθηλώνοντας τους προσκεκλημένους.

Το περιοδικό Ευρωκέρδος κυκλοφορεί ανελλιπώς από τον Φεβρουάριο του 1999 και καλύπτει τα πολιτικοοικονομικά και επιχειρηματικά δρώμενα στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Με γνώμονα τις ανάγκες του ραγδαία εξελισσόμενου κόσμου, τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφόρησε με νέο λογότυπο, ανασχεδιάστηκε εσωτερικά ενώ παράλληλα αναβαθμίστηκε η ιστοσελίδα www.eurokerdos.com η οποία παρέχει καθημερινή ενημέρωση.

Δείτε εδώ το video με την έκπληξη στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

 

 


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα