Η Louis Hotels εντάσσει στο δυναμικό της το Paphian Park

Η Louis Hotels εντάσσει στο δυναμικό της το Paphian Park


 

Στην ένταξη μιας ακόμη ξενοδοχειακής μονάδας στο δυναμικό της προχώρησε η Louis Hotels. Συγκεκριμένα αναλαμβάνει τη διαχείριση του Paphian Park, ενός τουριστικού χωριού 144 διαμερισμάτων, ως αποτέλεσμα συμφωνίας μακροχρόνιας μίσθωσης με τους ιδιοκτήτες του, ρωσική επενδυτική εταιρεία.

Σύμφωνα με το επενδυτικό σχέδιο, το Paphian Park θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει την καλοκαιρινή περίοδο του 2018 μετά από ολοκληρωτική ανακαίνιση την οποία διαχειρίζεται η Louis Hotels.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη διαχείριση της νέας ξενοδοχειακής μονάδας, ο διευθύνων σύμβουλος της Louis Hotels, Ιάσων Περδίος δήλωσε: «Η Louis Hotels αποδεικνύει τη μεγάλη της δύναμη να οραματίζεται, να σχεδιάζει και να υλοποιεί. Μετά την ανακαίνιση του St. Elias Resort, του Louis Nausicaa Beach και το επικείμενο άνοιγμα του υπερπολυτελούς AMADA Colossos Resort, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μια σημαντική συμφωνία, την ανάληψη της διαχείρισης του Paphian Park. Με την κίνηση αυτή ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητά μας, επενδύουμε στις μεγάλες τουριστικές δυνατότητες της Κύπρου και της Ελλάδας και διευρύνουμε τις ποιοτικές επιλογές που προσφέρουμε στον σύγχρονο και απαιτητικό επισκέπτη».

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, πέρα από τα 144 αυτόνομα διαμερίσματα, διαθέτει χώρους εστίασης, εστιατόρια, μπαρ, κολυμβητικές δεξαμενές, γήπεδα αντισφαίρισης και καταστήματα. Ετοιμάζεται για να αποτελέσει τον νέο τουριστικό πόλο της Πάφου, έναν ιδανικό προορισμό για οικογένειες και ζευγάρια, με αμέτρητες επιλογές άνεσης, πολυτέλειας και ψυχαγωγίας, άριστη σχέση ποιότητας – τιμής καθώς και ιδιαίτερα προσεγμένο φαγητό.

Η Louis Hotels είναι μια ιστορική κυπριακή εταιρεία με πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου και της Ελλάδας. Ανήκει στον Όμιλο Louis.  Από το 1942 μέχρι σήμερα, σε μια μακρά αναπτυξιακή πορεία, η εταιρεία διαχειρίζεται 22 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Κύπρο και Ελλάδα με σύνολο 13.000 κλίνες, 3.500 εργαζόμενους και ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 130 εκατομμύρια ευρώ.


Comments

comments

Tags: cyprus, louis

Σχετικά με τον Συγγραφέα