Μακαρονομαχίες με ζυμαρικά Melissa για καλό σκοπό

Μακαρονομαχίες με ζυμαρικά Melissa για καλό σκοπό


 


#Melissapastaday2017 εορταστική διάθεση με φιλανθρωπική διάσταση

 

Κορυφώθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου η σειρά φιλανθρωπικών ενεργειών που εξήγγειλαν με μια ιδιαίτερη δημοσιογραφική διάσκεψη στις 11 του Σεπτέβρη τα ζυμαρικά Melissa.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, οι οποίοι καθιερώθηκαν στην Κύπρο από τα ζυμαρικά Melissa, διεξήχθησαν στην πλατεία Φανερωμένης μια σειρά αγώνων σε έναν πολύ ξεχωριστό στίβο μάχης.

Στα αγωνίσματα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό γνώστες προσωπικότητες από τον χώρο των Μ.Μ.Ε. με στόχο την προσφορά στο ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά.

Συγκεκριμένα η νικήτρια ομάδα ανέλαβε τον ρόλο του πρεσβευτή του καλού σκοπού των ζυμαρικών Melissa, καθώς θα παραδώσει στο ίδρυμα ένα μέρος της ποσότητας ζυμαρικών που χρειάζεται ώστε μέσω του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω» να έχουν 1.000 παιδιά 36.000 γεύματα  σε 16 σχολεία της Κύπρου για μια ολόκληρη σχολική χρονιά 2017-2018.

Με την προσφορά αυτήν η αγάπη για τα ζυμαρικά Melissa μετατρέπεται σε αμέτρητα παιδικά χαμόγελα και η γιορτή των ζυμαρικών σε γιορτή αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας.

Τα αγωνίσματα έλαβαν χώρα μπροστά από έναν χώρο-ορόσημο για τη Λευκωσία όπως είναι η πλατεία μπροστά από το Παρθεναγωγείο της Φανερωμένης, ενός από τα αρχαιότερα εκπαιδευτήρια του νησιού με ιστορία πέραν των 150 χρόνων, που σήμερα στεγάζει ένα από τα 16 σχολεία στα οποία δραστηριοποιείται το ίδρυμα.

Το #Melissapastaday2017 ήταν μια γιορτή χαράς και προσφοράς. Οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τα παιχνίδια και αποθέωσαν με το χειροκρότημά τους την προσπάθεια όλων. Το κέφι ήταν αποτυπωμένο στα πρόσωπα συμμετεχόντων, θεατών και διοργανωτών, ενώ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις και η δράση.

Με την κορύφωση των φιλανθρωπικών δράσεων από τα ζυμαρικά Melissa το σύνθημα που επικράτησε στα χείλη όλων ήταν ένα «Είμαστε μακαρονάδες για καλό σκοπό».

Μένει να δούμε τις μακαρονομαχίες να εξελίσσονται ανάμεσα στα 1.000 παιδιά που θα διαγωνιστούν στο πιο γρήγορο πιρούνι για τη σχολική χρονιά που συνεχίζεται.


Comments

comments

Tags: melissa

Σχετικά με τον Συγγραφέα