Μαθήματα αγγλικών για εργαζόμενους

Μαθήματα αγγλικών για εργαζόμενους


 


Η Αγγλική γλώσσα έχει γίνει η κυρίαρχη γλώσσα των επιχειρήσεων και του εμπορίου παγκόσμια. Χρησιμοποιείται κατά 80% στις επιχειρηματικές συναλλαγές, του εμπορίου και της χρηματοδότησης. Ωστόσο, ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων στην Κύπρο δε νιώθουν άνετα να μιλήσουν ή να χρησιμοποιούν την Αγγλική γλώσσα στη δουλειά τους. Το γεγονός αυτό περιορίζει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά τους και τελικά χάνονται πολλές ευκαιρίες τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον υπάλληλο.

Το CIIM – Cyprus International Institute of Management, η κορυφαία σχολή διοίκησης στην Κύπρο, έχει σχεδιάσει πρόγραμμα αγγλικών με την προοπτική ότι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μπορέσουν με την ολοκλήρωση του, να μιλούν αγγλικά με αυτοπεποίθηση και να τα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά στη δουλειά και στην προσωπική τους ζωή.

Τα μαθήματα αυτά παραδίδονται στις εγκαταστάσεις του CIIM στη Λευκωσία, και διαρκούν στο σύνολο τους 100 ώρες. Το πρόγραμμα αποτελείται από τριάντα τρία 33, τρίωρα  μαθήματα. Η διεξαγωγή των μαθημάτων γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, από τις 6.00 έως τις 9.00 μ.μ. και καθιστά έτσι δυνατή τη συμμετοχή των υπαλλήλων χωρίς καμία διακοπή από την εργασία τους. Ο νέος κύκλος μαθημάτων αρχίζει την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017.

Τα μαθήματα διδάσκονται από ειδικούς και έμπειρους καθηγητές Αγγλικής γλώσσας, που χρησιμοποιούν δοκιμασμένες μεθόδους μάθησης και διδασκαλίας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων  είναι περιορισμένος ώστε  να μεγιστοποιείται η προσωπική φροντίδα που προσφέρεται από τον καθηγητή στον/ην μαθητή/τρια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή καλέστε στο 22462246.

To CIIM – Cyprus International Institute of Management είναι το μόνο μη κερδοσκοπικό (registered charity) εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο με δραστηριότητα άνω των 27 χρόνων στον τομέα της Διοίκησης των επιχειρήσεων και του Δημόσιου τομέα. Το CIIM προσφέρει διεθνούς φήμης μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ακαδημαϊκής ποιότητας με  καθηγητές από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου ( Harvard University, Cambridge, Yale, UCL).  Στο CIIM παράλληλα λειτουργεί κέντρο κατάρτισης στελεχών επιχειρήσεων και παρέχονται επαγγελματικές πιστοποιήσεις.


Comments

comments

Tags: CIIM, english

Σχετικά με τον Συγγραφέα