Με τη συμμετοχή 120 εκθετών το Limassol Boat Show 2018

Με τη συμμετοχή 120 εκθετών το Limassol Boat Show 2018

 


Την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 18:00 στη Μαρίνα Λεμεσού θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Limassol Boat Show 2018.

Σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στο Marina Breeze Lounge Bar στη Μαρίνα Λεμεσού, παρουσία του Αντιπρόεδρου της Επιτροπής Ναυτιλίας και Τουρισμού του Δήμου Λεμεσού, Αδάμου Κόμπου, του Διευθυντή της Dacor Advertising and Media Ltd, Άριστου Αριστείδου, του Διευθυντή Μάρκετινγκ της Μαρίνας Λεμεσού, Νικηφόρου Παμπακά, του Προέδρου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού, Τόνη Αντωνίου και του Διευθυντή Πωλήσεων του Ομίλου Πηλακούτα στη Λεμεσό, Μαρίνου Χαραλαμπίδη.

Οι διοργανωτές μίλησαν για την εμπλοκή τους στο φετινό Limassol Boat Show και ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες, ενώ ανακοίνωσαν ότι τα εγκαίνια του Limassol Boat Show 2018 θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 18:00 στη Μαρίνα Λεμεσού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η αγορά, με φόντο έναν μοναδικά διαμορφωμένο χώρο. Στο Limassol Boat Show θα παραστούν πέραν των 120 εκθετών από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, τη Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ και τον Λίβανο, ενώ θα φιλοξενηθούν, επίσης, σεμινάρια, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, θαλάσσιες δραστηριότητες και επιδείξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο +357 25 577 750.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα