Μέχρι το 2020 οι κρατήσεις για πολιτικούς γάμους στο Δήμο Πέγειας

Μέχρι το 2020 οι κρατήσεις για πολιτικούς γάμους στο Δήμο Πέγειας

 


Κατά 30% αυξημένοι το 2017  

 

Κατά 30% υπολογίζεται ότι θα αυξηθεί το 2017 ο αριθμός των πολιτικών γάμων ζευγαριών από διάφορες χώρες που τελούνται στο Δήμο Πέγειας. Η Μαρία Γιάγκου, Λειτουργός τέλεσης πολιτικών γάμων στην Πέγεια, ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων πως μέχρι στιγμής οι πολιτικοί γάμοι που τελέστηκαν στα αξιοθέατα της περιοχής και στα ξενοδοχειακά καταλύματα αυξήθηκαν σε σχέση με το 2016 κατά 30%, ενώ αύξηση πέραν του 30% προβλέπεται και για το 2018.

Ήδη, είπε, το Γραφείο τέλεσης πολιτικών γάμων στο Δήμο Πέγειας άρχισε τις κρατήσεις για τα έτη 2018, 2019 και 2020.

Η κ. Γιάγκου σημείωσε πως επιλέγουν για την τέλεση του γάμου τους κυρίως τις παραλίες του Δήμου Πέγειας, επαύλεις και ξενοδοχεία της περιοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι, συνέχισε, μπορούν να σχεδιάσουν μια υπαίθρια γαμήλια τελετή στην Πέγεια , στο δημαρχείο, σε κάποιο παρεκκλήσι, σε ξενοδοχειακό κατάλυμα αλλά και στις πανέμορφες παραλίες της.

Επίσης, στη Βρύση των Πεγειώτισσων αλλά και σε ένα μοναδικό χώρο τέλεσης γάμων κοντά στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών, που διαθέτει πανοραμική θέα και κορυφαία ομορφιά.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του Γραφείου τέλεσης πολιτικών γάμων στην Πέγεια, πολλά ζευγάρια  από το Ισραήλ τέλεσαν το γάμο τους στην Πέγεια, τα οποία επισκέφτηκαν την περιοχή για ολιγοήμερες διακοπές.

Την Πέγεια επιλέγουν, επίσης, πολλά ζευγάρια από τη  Βρετανία, τη Ρωσία και την Ελλάδα.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα