Μέχρι 31 Μαΐου οι αιτήσεις για το Startups4Peace

Μέχρι 31 Μαΐου οι αιτήσεις για το Startups4Peace

 


Η αυλαία άνοιξε πρόσφατα για το πρόγραμμα Startups4Peace 2019, που δίνει την ευκαιρία σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να πάρουν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη επιχείρηση. Η πρωτοβουλία συγχρηματοδοτείται από την πρεσβεία της Φιλανδίας στη Κύπρο και το έργο Επιχειρηματικής Καινοτομίας, που υλοποιείται από τη NI-CO, και το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σημαντικοί εταίροι στην πρωτοβουλία αυτή είναι το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Τουρκοκυπριακό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Startup Cyprus.

Tο Startups4Peace, έχει σκοπό να αναδείξει το νεανικό, επιχειρηματικό πνεύμα αλλά και την ίδια ώρα να φέρει κοντά Ε/κ και Τ/κ νέους επιχειρηματίες κάτω από αυτό το σκοπό.

Η έναρξη του προγράμματος σηματοδοτεί την έναρξη δηλώσεων συμμέτοχής.

Στο πρόγραμμα Startups4Peace 2019 θα γίνουν δεκτές μέχρι 10 startups που θα επιλεχθούν σε ανταγωνιστική βάση μετά από αίτηση που θα καταθέσουν διαδικτυακά, οι οποίες θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιτάχυνσης του Startups4Peace που συμπεριλαμβάνει συμμετοχή στα 2 Bootcamps. Οι startups που θα διεξέλθουν του προγράμματος επιτάχυνσης με επιτυχία θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του Startups4Peace για μια ευκαιρία να αναδειχθούν ως νικητές. Οι 2 νικητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο θρυλικό SLUSH, μεγάλη τεχνολογική εκδήλωση για τις startups που θα διεξαχθεί στις 21-22 Νοεμβρίου στο Ελσίνκι της Φιλανδίας.

Η προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής είναι η 31η Μαΐου 2019 τα μεσάνυχτα.

Πληροφορίες για τα κριτήρια επιλογής, το πρόγραμμα επιτάχυνσης καθώς και ο σύνδεσμος για κατάθεση αίτησης συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.startups4peace.com

Categories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Tags: startup