Μελέτη για το πώς θα αναπτυχθεί δίκτυο οπτικών ινών

Μελέτη για το πώς θα αναπτυχθεί δίκτυο οπτικών ινών


 


Στον Πρόεδρο η έκθεση του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων

 

Στην ανάπτυξη του δικτύου οπτικών ινών και στην πολιτική της Κυβερνοασφάλειας αναφέρθηκε ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Γιώργος Μιχαηλίδης, παραδίδοντας σήμερα την ετήσια έκθεσή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Eπιδίδοντας την έκθεση, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Μιχαηλίδης είπε, μεταξύ άλλων, ότι αυτή βασίζεται σε τρεις πυλώνες, αυτόν των καταναλωτών, της ανάπτυξης της αγοράς και της προώθησης των επενδύσεων.

Πρόσθεσε ότι έχει γίνει μελέτη για το πώς θα αναπτυχθεί ένα δίκτυο οπτικών ινών, καθώς και επιπρόσθετη μελέτη για το πώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να αναπτυχθούν.

Είπε ακόμη ότι γίνεται επίσης αναθεώρηση της πολιτικής της Κυβερνοασφάλειας, αξιοποιώντας, μεταξύ άλλων, και μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Παραλαμβάνοντας την έκθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον Επίτροπο για τις προσπάθειες προώθησης του εκσυγχρονισμού των υποδομών που αφορούν τις αρμοδιότητες του, προς όφελος της οικονομίας, της ανάπτυξης και κατά συνέπεια των καταναλωτών.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα