Η MetLife Alico βραβεύει τους κορυφαίους Συνεργάτες της στην Κύπρο

Η MetLife Alico βραβεύει τους κορυφαίους Συνεργάτες της στην Κύπρο

 


Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία μια πολύ ξεχωριστή και λαμπερή βραδιά βραβεύσεων και διακρίσεων από την Ασφαλιστική Εταιρία MetLife Alico.

Αυτή η βραδιά είχε σκοπό όχι μόνο να φέρει κοντά όλους τους συνεργάτες της MetLife Alico στην Κύπρο για να νιώσουν τι σημαίνει να είναι μέλη μιας τόσο ξεχωριστής οικογένειας, αλλά πάνω απ’ όλα είχε σκοπό να επιβραβεύσει όλους εκείνους, που προσπάθησαν για περισσότερα και που παρά τις προκλήσεις των καιρών, πέτυχαν περισσότερα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Επικεφαλής της Περιφέρειας Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης της MetLife Alico κ. Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο κ. Νίκος Δασκαλάκης Διευθυντής Πωλήσεων της Περιφέρειας, ο Γενικός Διευθυντής της MetLife Alico Κύπρου κ. Αντώνιος Ι. Καρπασίτης, Αξιωματούχοι Τραπεζών, η Έφορος Ασφαλίσεων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου AmCham και εκπρόσωποι από τα Μ.Μ.Ε.

Στις ομιλίες τους ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου και ο κ. Καρπασίτης ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τους συνεργάτες που διακρίθηκαν μέσα στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον και ήταν πιο δυνατοί από τις προκλήσεις της αγοράς, αποδεικνύοντας ότι, με σκληρή δουλειά και μεθοδική εργασία, μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.

Σε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα η Εταιρεία τίμησε όλους τους συνεργάτες της που με σκληρή δουλειά διακρίθηκαν την χρονιά του 2012.

Τιμήθηκαν οι άνθρωποι του Διοικητικού και Παραγωγικού Συστήματος οι οποίοι έκλεισαν 25 και πλέον χρόνια συνεισφοράς στην Εταιρεία. Βραβεύτηκαν επίσης όλοι οι Επίλεκτοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, P.P.G.A’s, Διευθυντές Ομάδων και Υποκαταστημάτων που διακρίθηκαν σε τοπικό επίπεδο, αλλά και στην Ανατολική και Νότια Ευρώπη), καθώς επίσης και εκείνοι που διακρίθηκαν στο επίπεδο της Περιφέρειας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Η συγκίνηση κορυφώθηκε, όταν ανέβηκε στη σκηνή ο κ. Μιχάλης Μιχαήλ, Διευθυντής Υποκαταστήματος, για να παραλάβει το βραβείο για τα 30 χρόνια με την Εταιρεία. Ο κ. Μιχαήλ έχει διακριθεί για τα αποτελέσματα της ομάδας που διευθύνει πάρα πολλές φορές σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια της Εταιρείας. και έχει εκπαιδεύσει παρά πολλούς συνεργάτες στην εταιρεία και στο Ασφαλιστικό Ινστιτούτο ως συντονιστής στο LUTC.

Οι βραβεύσεις κλείσανε με τη σημαντικότερη ίσως βράβευση του 2012, τη βράβευση του κ. Πάμπου Χαραλάμπους, P.P.G.A., για την 50ετή προσφορά του, ενός ανθρώπου που ταυτίστηκε με τη MetLife Alico και την ιστορία της στην Κύπρο από τα πρώτα της χρόνια στην αγορά.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα