Μία νέα πόλη με ευρωπαϊκές γειτονιές φτιάχνει η Huawei για γραφεία

Μία νέα πόλη με ευρωπαϊκές γειτονιές φτιάχνει η Huawei για γραφεία


Περιοχές που μοιάζουν με πόλεις της Ευρώπης, εντυπωσιακά κτίρια, γέφυρα και τραμ συνθέτουν το νέο συγκρότημα γραφείων της κινεζικής τεχνολογικής εταιρείας, στο οποίο μπορούν να δουλέψουν 25.000 εργαζόμενοι.

H κινεζική τεχνολογική εταιρεία-γίγαντας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, Huawei, ετοιμάζει ένα καινούριο χώρο γραφείων, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να μοιάζει με διαφορετικές περιοχές της Ευρώπης.

Το CNBC μπήκε στο συγκρότημα, που μπορεί να στεγάσει 25.000 εργαζομένους. Χωρίζεται σε «πόλεις», οι οποίες είναι περιοχές, όπου οι εργαζόμενοι δουλεύουν και κάθε μία έχει το όνομα ευρωπαϊκής πόλης.

Η Γρανάδα, πόλη της νότιας Ισπανίας

Granada

Granada

Άλλες πόλεις περιλαμβάνουν το Παρίσι, τη Βερόνα και τη Μπρυζ του Βελγίου. Το συγκρότημα είναι ακόμη σε φάση ανοικοδόμησης. Μέχρι στιγμής οκτώ από τις 12 πόλεις έχουν ολοκληρωθεί.

H περιοχή που ονομάζεται «Cesky» και αναφέρεται στην Τσεχία

Cesky

Cesky

Τα γραφεία βρίσκονται στη νότια Κίνα, σε μία περιοχή που ονομάζεται Dongguan. Είναι βόρεια της Σενζέν, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Huawei, στα οποία απασχολούνται περισσότεροι από 50.000 εργαζόμενοι.

Το συγκρότημα στη Dongguan είναι τόσο μεγάλο που λειτουργεί τραμ για να μεταφέρει το προσωπικό μεταξύ των πόλεων, ενώ ήδη εργάζονται εκεί 17.000 άτομα.

Tram

Tram

Υπάρχει ακόμη και γέφυρα που συνδέει διαφορετικές περιοχές της λίμνης, η οποία είναι πιστό αντίγραφο της

Γέφυρας της Ελευθερίας, στη Βουδαπέστη

Freedom Bridge

Freedom Bridge

Πηγή: euro2day

Tags: Huawei