ΜΤΝ 4 Family – Για ολοκληρωμένη επικοινωνία και ψυχαγωγία

ΜΤΝ 4 Family – Για ολοκληρωμένη επικοινωνία και ψυχαγωγία


Η ΜΤΝ, αναγνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες μιας οικογένειας και τους τρόπους που επιλέγουν τα μέλη της να επικοινωνήσουν αλλά και να ψυχαγωγηθούν, δημιούργησε το ΜΤΝ 4 Family, το πραγματικά ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Με το ΜΤΝ 4 Family όλοι μπορούν να επικοινωνούν οικονομικά χωρίς να πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς στις ανάγκες επικοινωνίας τους. Με δύο ή περισσότερες γραμμές κινητής, σταθερή, ίντερνετ και τηλεόραση, μία οικογένεια έχει πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας από μόνο 56 ευρώ το μήνα!

Τα ωφελήματα δεν σταματούν εδώ όμως. Με το ΜΤΝ 4 Family, η κάθε γραμμή κινητής παίρνει δωρεάν 1GB Mobile Internet κάθε μήνα ενώ τα μέλη της οικογένειας επικοινωνούν δωρεάν μεταξύ τους. Επίσης, μπορούν να συνδυάσουν τις δόσεις που δικαιούται η κάθε γραμμή κινητής για ένα ή περισσότερα smartphones.

Για να δημιουργήσετε το δικό σας ΜΤΝ 4 Family, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της ΜΤΝ ή επιλεγμένους συνεργάτες ή καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΜΤΝ στο 136.

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στο www.mtn.com.cy

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας με 17 ΜΤΝ Stores παγκύπρια, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 237 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.


Comments

comments

Tags: MTN

Σχετικά με τον Συγγραφέα