ΜΤΝ: Λόγω εξωτερικών παραγόντων οι διακυμάνσεις στις ταχύτητες ίντερνετ

ΜΤΝ: Λόγω εξωτερικών παραγόντων οι διακυμάνσεις στις ταχύτητες ίντερνετ

 


Η ΜΤΝ σε σημερινή ανακοίνωση της και για σκοπούς ενημέρωσης των συνδρομητών της αναφέρει ότι οι διακυμάνσεις στις ταχύτητες ίντερνετ που παρατηρήθηκαν την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, οφείλονταν σε βλάβη χώρου διεθνούς διασύνδεσης έκτος Κύπρου, σε θέση που δρομολογούνται υποθαλάσσια καλώδια τα οποία ενώνουν την Κύπρο με το διεθνές δίκτυο.

Η ΜΤΝ προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες με αποτέλεσμα οι συνδρομητές να επηρεαστούν το ελάχιστο δυνατό και σε λιγότερο από δυο ώρες να συνεχίζουν να απολαμβάνουν απρόσκοπτα την επικοινωνία τους.

«Η ΜΤΝ θα συνεχίσει να επενδύει σε εναλλακτικούς τρόπους διεθνούς διασύνδεσης για να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει άμεσα έκτακτες περιπτώσεις βλάβης που οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες, καθώς και για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στις υπηρεσίες που προσφέρει», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης. Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας με 17 ΜΤΝ Stores παγκύπρια, καθώς επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το MTN e-Store. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 237 εκατομμύρια καταναλωτές. Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα