Nέο δρομολόγιο Λάρνακα – Λονδίνο από την Blue Air

Nέο δρομολόγιο Λάρνακα – Λονδίνο από την Blue Air

Η Blue Air ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επέτειο 11 χρόνων από τότε που το πρώτο αεροσκάφος της απογειώθηκε το 2004 αποδεικνύοντας ότι οι ποιοτικές υπηρεσίες στις αερομεταφορές μπορούν να παρέχονται σε προσιτές τιμές.

Σε συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκεστη Λευκωσία, η Ρουμάνικη αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε σε εκπροσώπους των ΜΜΕ τα νέα της σχέδια, που αφορούν την λειτουργία της εταιρείας στην Κύπρο.

Το παρών του στη σημερινή συνέντευξη τύπου έδωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air, Tudor CONSTANTINESCU ο οποίος δήλωσε: «Η Blue Air είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα, είμαστε μια οικογένεια που που μας συνδέει το αμοιβαίο πάθος μας, για τις αερομεταφορές και αυτή η οικογένεια διευρύνθηκε πριν από ένα χρόνο με την έναρξη της επιχειρησιακής βάσης στη Λάρνακα, για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που η Blue Air κέρδισε την εμπιστοσύνη του Κύπριου ταξιδιώτη γεγονός που μας οδηγεί στη συνεχή ανάπτυξη της βάσης μας από Λάρνακα για το 2016. Η ανάπτυξη αυτή συνοδεύεται με την έναρξη απευθείας πτήσεων για το Λονδίνο η οποίες αρχίζουν από τις 25 Απριλίου. Οι απευθείας πτήσεις της εταιρείας, από Λάρνακα προς Λονδίνο (Λούτον) θα ξεκινήσουν από τις 25 Απρ, με 3 πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από € 34,95 ανά διαδρομή (συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων).

Επιπλέον, μετά τη μεγάλη στήριξη που είχαμε αυτόν το χρόνο στα δρομολόγια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης , ο αριθμός των πτήσεων μας προς τις 2 Ελληνικές πόλεις θα αυξηθεί κατά το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα. Συγκεκριμένα η εταιρεία μας αρχίζοντας από τον Απρίλιο, η εταιρεία μας θα εκτελεί 10-14 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Αθήνα και 3-5 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, κατέληξε’’.

Οι επιβάτες μας θα μπορούν να επωφεληθούν από τη σύνδεση μεταξύ της Λάρνακας και το Ιάσιο (μέσω Βουκουρεστίου). Επιπλέον, η ακτή της Μαύρης Θάλασσας έρχεται πιο κοντά στον Κύπριο ταξιδιώτη λόγω της σύνδεσης Λάρνακας – Constanta (μέσω Αθήνας), δρομολόγιο που θα τεθεί σε λειτουργία το καλοκαίρι του 2016’’.

Ο κ. Tudor CONSTANTINESCU στην ομιλία αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που έχει η Blue Air με την Orthodoxou Aviation Ltd τονίζοντας ότι «Η Blue Air δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα χωρίς την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και την υποστήριξη που παρέχεται από τον εκπρόσωπο μας, και εδώ θα ήθελα να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου προς την Orthodoxou Aviation Ltd, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα για να καταστεί επιτυχημένη η επιχειρησιακή μας βάση στην Κύπρο».

Από την πλευρά του κ. Αντώνης Ορθοδόξου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ορθοδόξου Aviation Ltd χαιρέτησε τις νέες ανακοινώσεις της εταιρείας και αναφέρθηκε στο προσφερόμενο προϊόν/υπηρεσία που παρέχετε στις πτήσεις της εταιρείας αναφέροντας ότι:’’Ως εκπρόσωπος της Blue Air στην Κύπρο, έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους επιβάτες μας σεβόμενοι τις ανάγκες που είχε το επιβατηγό κοινό. Ο Κος Ορθοδόξου τόνισε ότι στόχος της εταιρείας ήταν να δώσει στις πτήσεις της άρωμα Κυπριακό τηρώντας τις δεσμεύσεις της όταν ξεκινούσε την έναρξη της επιχειρησιακής βάσης τον περασμένο Ιανουάριο. Οι επιβάτες της Blue Air, πλέον απολαμβάνουν στις πτήσεις μας, Κυπριακά προϊόντα (σνακ, Κυπριακό κρασί) καθώς επίσης εφημερίδες και περιοδικά από τον Κυπριακό τύπο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε ένα χρόνο καταφέραμε να καταστεί η εταιρεία, μια ασφαλής και ποιοτική επιλογή για τον Κύπριο ταξιδιώτη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τη βελτίωση και τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας’’.

Τέλος, το Καλοκαιρινό πρόγραμμα της εταιρείας θα περιλαμβάνει 23 νέα δρομολόγια της Blue Air, από τις επιχειρησιακές της βάσεις σε Ρουμανία Κύπρο και Ιταλία. Η ορατή αύξηση του αριθμού των δρομολογίων της Blue Air πυροδοτεί μια απίστευτη αύξηση του στόλου και τον αριθμό των εργαζομένων της.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία με την έλευση του 2ου αεροσκάφους της στην Λάρνακα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016 θα ανακοινώσει νέα διαδικασία προσλήψεων στην Κύπρο οποία θα αναφέρεται σε ιπτάμενο και γραφειακό προσωπικό “.


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα