Ν. Παπαδόπουλος: H εμπιστοσύνη των πολιτών θα φέρει την αλλαγή

Ν. Παπαδόπουλος: H εμπιστοσύνη των πολιτών θα φέρει την αλλαγή

 


 


Οι δικές μας προτάσεις φέρνουν το καινούργιο και η εμπιστοσύνη των πολιτών θα φέρει και θα κάνει πράξη την αλλαγή, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του για τις προεδρικές εκλογές, στο Συνεδριακό Κέντρο “Φιλοξενία” στη Λευκωσία. Την υποψηφιότητα του κ. Παπαδόπουλου προτείνει ο ιδρυτής της ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης.

Ο κ. Παπαδόπουλος προσήλθε στο Συνεδριακό συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του και δεκάδες υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του. Στη δήλωσή του ανέφερε πως “μπαίνουμε σήμερα στην τελική ευθεία για τη μεγάλη προσπάθεια για την αλλαγή. Με τιμά το γεγονός ότι σήμερα υπογράφουν και στηρίζουν τη δική μου υποψηφιότητα τα στελέχη των κινήσεων και των κομμάτων των δυνάμεων της αλλαγής”, επεσήμανε.

Με τιμά, όμως, πρόσθεσε, “ιδιαίτερα το γεγονός ότι προτείνει τη δική μου υποψηφιότητα μια εξέχουσα προσωπικότητα που ξεχωρίζει για τους αγώνες και την προσφορά του. Για αυτό ακριβώς το λόγο θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό, τον Βάσο Λυσσαρίδη, ως επίσης και τους δεκάδες νέους που βλέπουν στη δική μου υποψηφιότητα ελπίδα και προοπτική”, ανέφερε.

Συντάσσονται, σημείωσε, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για αλλαγή. “Πολίτες ανένταχτοι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και κοινωνικούς χώρους. Συντάσσονται σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, το Μήνυμα Ελπίδας, η Αυτόνομη Πλατφόρμα, ο Σύνδεσμος Κατόχων Αξιογράφων, το Παρατηρητήριο. Συμμετέχουν οι Οικολόγοι, η Αλληλεγγύη, η ΕΔΕΚ, το ΔΗΚΟ”, ανέφερε.

“`Ολοι μαζί, συναποτελούμε μια τεράστια κοινωνική πλειοψηφία, η οποία θέλει να δει να τερματίζονται αποτυχημένες πολιτικές, που θέλουν να επαναφέρουμε την αξιοπρέπεια πίσω στο λαό μας, που θέλουν να διορθώσουμε αδικίες, να ενισχύσουμε το κοινωνικό κράτος, να αποκαταστήσουμε τη μεσαία τάξη, να αναπτύξουμε την κυπριακή οικονομία, να αντιμετωπίσουμε τη διαπλοκή, τη διαφθορά, να εφαρμόσουμε στην πράξη μια νέα στρατηγική για την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά και για τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού”, ανέφερε.

“Οι δικές μας προτάσεις φέρνουν το καινούργιο. Η εμπιστοσύνη των πολιτών θα φέρει και θα κάνει πράξη την αλλαγή”, επεσήμανε ο κ. Παπαδόπουλος και ευχήθηκε το 2018 να είναι ευτυχισμένο και δημιουργικό για όλες και όλους. Είπε επίσης πως ελπίζει και εύχεται το 2018 να φέρει αλλαγή, αξιοπιστία, ελπίδα, και πάνω από όλα ελευθερία στον τόπο μας. Πηγή: ΚΥΠΕ


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα