Νέα αναγνώριση για τo ξενοδοχείο Londa στα World Travel Awards

Νέα αναγνώριση για τo ξενοδοχείο Londa στα World Travel Awards

 


Το ξενοδοχείο Londa, μέλος των Small Luxury Hotels, έχει βραβευτεί ως το κορυφαίο ξενοδοχείο Μπουτίκ στην Κύπρο για το 2018 σε τελετή των  διακεκριμένων World Travel Awards (WTA). Η 25η απονομή των βραβείων αυτών, που αναγνωρίζονται διεθνώς ως τα ανώτερα βραβεία της τουριστικής βιομηχανίας, απονεμήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου 2018 μπροστά από 300 εξέχουσες προσωπικότητες από όλη την Ευρώπη.

Έχοντας κερδίσει και στο παρελθόν το βραβείο αυτό, το ξενοδοχείο Londa υπερηφανεύεται για τη διεθνή αυτή αναγνώριση. Παραλαμβάνοντας το βραβείο αυτό ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Jochen Niemann, δήλωσε πως το βραβείο αυτό αντανακλά τη συνεχή δέσμευση του ξενοδοχείου για υπεροχή. “Είναι πραγματική χαρά και τιμή μας να έχουμε αναγνωριστεί ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της βιομηχανίας παρά τον μεγάλο συναγωνισμό από άλλα Ευρωπαϊκά ξενοδοχεία“ είπε.

Ως πολυτελές ξενοδοχείο μπουτίκ το Londa είναι γνωστό για τη διακεκριμένη του πολυτέλεια και προσωπική εξυπηρέτηση. Βρισκόμενο σε μια συναρπαστική παραλιακή  τοποθεσία στη Λεμεσό, σε συνδυασμό με σύγχρονο Ιταλικό διάκοσμο, το ξενοδοχείο προσελκύει τόσο τουρίστες όσο και επιχειρηματίες καθ’ όλη τη διάρκεια  του έτους. Ακόμα, η χαλαρωτική, οικεία ατμόσφαιρα του Londa όπως και η εύκολη του πρόσβαση στον εμπορικό και οικονομικό τομέα της πόλης, διασφαλίζει μια ανέμελη παραμονή μακριά  από το χάος και το άγχος.

Τα βραβεία WTA ιδρύθηκαν το 1993 και απονέμονται σε παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας ως αναγνώριση και επιβράβευση της αριστείας σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας αυτής. Στην ψηφοφορία λαμβάνουν μέρος τόσο επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας όσο και ταξιδιώτες – καταναλωτές. Τα  βραβεία WTA είναι αναγνωρισμένα διεθνώς ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν της αριστείας.

Ο Γενικός Διευθυντής του Londa, Jochen Niemann παραλαμβάνει το βραβείο από τον Graham Cooke, Ιδρυτή και Πρόεδρο των World Travel Awards.

Το ξενοδοχείο Λόντα έχει κερδίσει ένα αριθμό τιμητικών βραβείων World Travel Awards:

  • Το 2007, 2011, 2014 – Cyprus Leading Hotel award;
  • Το 2008, 2009, 2010 – Mediterranean’s Leading Boutique Hotel award;
  • Το 2014 και 2015 – Cyprus Leading Boutique Hotel award;
  • Το 2016 – Cyprus Leading Boutique Hotel and Cyprus’ Leading Hotel
  • Το 2017 – Cyprus Leading Boutique Hotel

Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα