Νέα σχέδια κινήτρων στα κυπριακά αεροδρόμια

Νέα σχέδια κινήτρων στα κυπριακά αεροδρόμια

 


Υπεγράφη η συμφωνία Hermes και Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων

 

Στην υπογραφή της μεταξύ τους εμπορικής συμφωνίας που ρυθμίζει την παραχώρηση σχεδίων κινήτρων προς τις αεροπορικές εταιρείες, προχώρησαν το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και η Διαχειρίστρια Εταιρεία των αεροδρομίων, Hermes Airports.

Τα σχέδια κινήτρων καλύπτουν την περίοδο 2018-2023 και θα είναι διαθέσιμα προς όλες τις αεροπορικές εταιρείες που πληρούν τα σχετικά κριτήρια.

Όπως είναι γνωστό, τόσο η Hermes, όσο και το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, στηρίζουν έμπρακτα και αδιάληπτα, τη σταθερή ενίσχυση της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Κύπρου, την εισαγωγή νέων δρομολογίων στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου καθώς και την τόνωση της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας.

Από την εφαρμογή των σχεδίων κινήτρων, επωφελείται σημαντικός αριθμός αεροπορικών εταιρείων κάτι που έχει συμβάλει διαχρονικά, στην αύξηση των πτήσεων σε  υφιστάμενες αγορές, την ανάπτυξη νέων αγορών, καθώς και στην ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με τα σχέδια κινήτρων στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, θα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο των Κυπριακών αεροδρομίων www.hermesairports.com


Comments

comments

Σχετικά με τον Συγγραφέα