Νέα τιμητική διάκριση για την ΚΕΑΝ

Νέα τιμητική διάκριση για την ΚΕΑΝ

 


Νέα τιμητική διάκριση αποτελεί για την ΚΕΑΝ, που εδώ και 70 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής και συσκευασίας χυμών, αναψυκτικών και φρουτοπροϊόντων, η απονομή του βραβείου Εξαγωγών, στα βραβεία Ποιότητας 2018 του περιοδικού «Γαστρονόμος» και της εφημερίδας «Καθημερινή».

Η ΚΕΑΝ καθιερώθηκε για τη συνέπεια και την σταθερότητα της, αλλά και τη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων της. Το εργοστάσιο της είναι το μοναδικό στην Κύπρο που παράγει πλειάδα προϊόντων και συσκευασιών τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας στην αγορά παραδοσιακά και καινοτόμα προϊόντα.

Τα προϊόντα της ΚΕΑΝ εξάγονται σήμερα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, στις 5 ηπείρους, με τις εξαγωγές να αποτελούν το 30% της παραγωγής. Η εξαγωγική διαδικασία υλοποιείται από το έμπειρο και εξειδικευμένο Τμήμα Εξαγωγών της εταιρείας στην Κύπρο, που είναι σε θέση να διαχειρίζεται αποτελεσματικά μεγάλο αριθμό παραγγελιών και αποθεμάτων και να προσφέρει γρήγορη εξυπηρέτηση στους πελάτες της εταιρείας διεθνώς.

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε η Κικούλα Κότσαπα, Πρόεδρος της ΚΕΑΝ «Οι εξαγωγές προϊόντων ΚΕΑΝ αποτέλεσαν από την αρχή της 70χρονης ιστορίας της μια στρατηγική απόφαση και κατεύθυνση, αλλά και ανάγκη, αφού το μικρό μέγεθος της κυπριακής αγοράς δεν μπορούσε να συντηρήσει μια βιομηχανία που είχε μεγάλες ανάγκες σε τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να μπορεί να παράγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και ικανοποιημένοι που αναγνωρίζονται τα επιτεύγματα της ΚΕΑΝ, ως κυπριακής εταιρείας, στο εξωτερικό, αφού οι εξαγωγές αυτές στηρίζουν όχι μόνο την ΚΕΑΝ ως βιομηχανία αλλά και την κυπριακή οικονομία γενικότερα. Ευχαριστούμε την Εφημερίδα «Καθημερινή» και το συγκρότημα SSP Media για αυτή την αναγνώριση με το Βραβείο Εξαγωγών.»

Η KEAN Soft Drinks Ltd ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Η ΚΕΑΝ τα τελευταία χρόνια προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω θυγατρικών εταιρειών. Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα Ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης (HORECA) με μια τεράστια γκάμα από προϊόντα. Η σειρά χυμών Prima και τα αλλαντικά Kristi καθώς και τα ελληνικά γιαούρτια ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KEAN Food Link ltd. Τα παγωμένα προϊόντα ψαριού και ο καπνιστός σολομός Mister Fish, τα προϊόντα κοτόπουλου SFC και τα ελληνικά παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ διανέμονται από την KFL Logistics Ltd. Επίσης, η ΚΕΑΝ ανέλαβε την εμπορική αντιπροσωπεία και διανομή των γνωστών προϊόντων HEINZ, AMOY, Farley’s, HP, Lea & Perrins, κ.ά. στην κυπριακή αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy

Tags: KEAN